Sulee_ Hastane çıkışından kaç adet gerekli oluyor e bebekten eşim 10 lu hastane çıkışı almış ama ben kraliçe tacı olanlara heves ediyordum esimide kırmak istemedim oda beğenmiş kızı ilk bunu giysin istemiş ne yapayım bilemedim 1 tane yeterli olurmu ki ?
ilkgozagrimhavinim Sulee_ ben 2 tane alıcam canım. Hep öyle tavsiye ettiler. Bir 10lu,bir 5li alıcam sadece.
meraklianne1 Sulee_ ben bi tane aldım 10 lu başka almadım ama sende al o pislenince kendi istediğini giydirirsin🌸🌸
Hafizeplt Sulee_ benimde kayınvalidem 10 şu almıştı bende iki tane beşli aldım ama siz özel yaptırmsk istiyorsunuz galiba😊
Minnakkkk Sulee_ 10 lu setlerin içeriğinde cok gereksiz parcalar oluyor bence Bi tanesi bile gereksiz ama alıyor insan işte özeniyor ama siz de istiyorsanız alın Bi tane
somurtkankedi Sulee_ doğduğu gibi giydirilecek kıyafet çok abartılı güzel olmasına gerek yok çünkü kirleniyor hemen. Odaya geldiğinde dediğin gibi süslü kıyafet giydirirsin. Onun haricinde bi 10′lü bide 5′li takım yeterli olur
Nesityyy Sulee_ canım ben ikitane aldım nedense görümcem alacakmış bana danışmadan bende sinirlendim gittim kendi negenlwsikledimi aldım 😄2 tane 10 lu 3 tane 5 li aldım şimdilik ☺️