Ilkayy Gizes benim yarın var detaylı ulturosonum 450 TL Küçükköy Bilge hastanesi 1 hafta önceden aldım randevu siz nerde oturuyorsunuz
kbra___ Kubraaaaaaae Benim de yarın medigold de detaylı için randevum var, nasıl memnun kaldınız mı? Hangi doktora yaptırmıştınız, renkli resim ve Cd verdiler mi?
Ilkayy Gizes veriyorlar canım bende Bayrampaşa’da otuyruum yıkdrımda çok araştırdım en uygunu Bilge hemde renkli veriyorlar
Kubra-66 GamzeVefa bende ona dusunuyorum ins nasildi taramaniz memnun kaldinizmi. esiniz girdimi cd ve renkli resim alabildinizmi
tugbao Kubra-66 canim ali ekize gitceksen bi an once karar verip randevu alman lazim. yer bulunmuyor. ben de ona aldim arkadasimin ve doktorumun da tavsiyesiyle. babayi aliyorlar, cd vde bebegin resmini de veriyorlarmis arkadasim sakliyor 🥰
GamzeVefa Kubra-66 eşim de girdi bir adet yüzünün fotoğrafını alabildik. Siz sormadan aklınızdaki her şeyi cevaplıyor. CD şeklinde vermiyor whatsaptan kısa kısa 3saniyelik videolarını gönderiyor
damla____ Gizes güneşli erdem hastanesinde perinatolog Mahmut güngöre yaptırdım 500 TL ücreti var . 40 dk boyunca inceledi . herşeyi tek tek anlattı çok memnun kaldım 4 tane renkli fotoğraf ve CD de verdi
Gizemmerve13 Bayrampaşa kolan da 450 TLimiş bilmiyordum. Ben bezmialemde de 450 TL ye yaptırmıştım bende bayrampaşada oturuyorum
yeniannna34 Gizes kucukcekmece sefakoy vera hastanesinde yaptırdım 450 TL bir sürü resim verdiler CD de video verdiler 1 tane renkli resim 4 5 tane de renksiz resim verdiler😊 çok memnun kaldım