kelebegimm07 Eşimle hala isim bulamadık yani buldukta o benimkini ben onunkini istemiyoruz yanyanada uymuyor ikisi.. lütfen fikir verin güzel isimler yazın 🙏
Kubraaaaaaae kelebegimm07 Sakindir ve durgundur. Hareketi pek sevmez. Hassas, duygusal ve kırılgan bir kişidir.
kelebegimm07 ilkgozagrimhavinim derinden yaraladın 🤣 🤦🏻♀️ istediğim isim bu zaten eşim istemiyor esimde kuzey diyor bende kuzey istemiyorum
gmzns Bende 34 haftadayım daha bu hafta karar verdik Çağan koyucaz soyadımız aras diğer şıkları söyleyeyim size belkş fikir olur Kağan Uras Yuşa Asrın Asaf Tuna Altan Gökalp Aybars
ilkgozagrimhavinim kelebegimm07 ay o eşler herşeye pek bi karışıyolar sormaa😅 kuzeyin anlamı neymiş ki hem. Yağızın anlamıda çok güzel. İkisinide koyun ozaman🤭
kelebegimm07 ilkgozagrimhavinim kuzeyin anlamı yön demek sadece iksii olmaz ya eşimin ailesi kuzey benim ailem Yağız dicek öyle olursa kalbimiz kırılmasın diye en iyisi tek isim🤣
Ersinaz kelebegimm07 oğlumun ismi Miraç ıkıncıde sağ sağlim doğarsa erkek olursa inşallah Rabbim nasip ederse berat Miraç 💙 Berat 💙 içimize bir bunlar yatıyor başkada isim beyenemıyoruz eşimle
Dilek94- Bizimde erkek bebeğimiz olacak bugün Korhan mı olsa ismi diye düşündüm ama çok zor karar vermek