blacklove 5+6 haftalık hamileyim 2 gündür kanamam var hastaneye yatışım yapıldı bebeğin kalp atışı yok sizce erken bir zaman mi siz kac haftada dinlediniz 😢
shtngstr blacklove erken canım benim üzme kendini ben 6+2 de öğrendim ki 8 haftaya kadar duyan var sakin ol bekle
zeynopd blacklove 7 haftadan önce duyamayabilirsin canım. daha çok erken. kanamana odaklan sen. onun durması gerek önce
Dilaam blacklove erken canım ben doktora gittim sat a göre 8 haftalık hamilesin dedi ve kalp atısı yok yasamayabilir dedi iki hafta sonra baska doktora gittiğimde daha yeni 7 haftalık olmustu ve kalp atısını duyduk cok sükür
sudamlasi blacklove ben 6+4 te duyamadım bebek te yoktu 7+4 te gittiğimde yeni başlamış kalp atışı denildi şimdi 18 haftama girmek üzereyim
Miss Doktor garanti olsun diye 7 haftada dinledi canım ya kanaman çokmu allah şifa versin bebeğini sana bagislasin inşallah🙏
Asumanecrin Bende kalp atışlarını 8. haftada duymuştum canım sen kendine dikkat et Allah’ın izniyle birşeycikler olmaz.
ozdenarda blacklove erken canm biraz dinlenip zamana birakmak gerekiyor 6+1 de sadece atimi gozuktu 9. haftamdada bebegimin kalp atisini dinledm suan 21 gunluk kiz bebegim var
Ezgi007 Kanaman kan kırmızı mi yoksa kahverengi mi buda bir detay sakin ol herşeyden önce bir sıkıntı olmaz inşallah hakkında hayırlısı olsun
busrasahinn blacklove 7+2de duydum canım ben içini ferah tut daha çok küçük zaten duyamaman çok normal