Ebruakn Minikkus00 bana 3-4 defa bastırdılar karnım hemen indi bu sayede, kanama adet gibi olunca iyi olduğunu söylediler bana
Ebruakn Minikkus00 hayır çok şükür kalmadı sadece ameliyat şişliği var o da bir iki haftaya iner tahmin ediyorum
Ebruakn Minikkus00 aynı durumlar bende de var arkadaşım çok normal yürüyüş yapın sürekli ben geldiğimden beri hiç durmadım sürekli yürüyorum gaz da geldikçe lütfen çıkartın yoksa ağrınız oluyor
Minikkus00 Ebruakn Benimde idrarımı yaparken pıhtı geliyor arada. Hasta bezime de adet gibi kanım geliyor. Ben dün öğlen 12-1 gibi çıktım . Bugünde hastanedeyiz . Yarın sabah duruma göre çıkaracak dr. Sana gaz sancısı için Dr ilaç vs yazdı mi evde kullanmak için
Ebruakn Havvaoz dün sabah ameliyat olduktan 3 saat sonra yürümeye başladım sonda çıktı tuvalet ihtiyacı vs gidermek için sürekli kalktım bugünde evimde kendim gezip yürüyeniliyorım ama kendimi zorlamıyorum tabi
Ebruakn iremk00 merhaba öncelikle uyanıktım en çok korktuğum şey uyanık olmaktı ama hiç düşündüğüm gibi olmadı belden iğneyi asla hissetmedim sezeryan sırasında da doktor başını buluyor dediler ve kandırıldım bi baktım kızımm doğmuş o kadar hissetmedim düşün 😂😂
Ebruakn Csknaz heyecan yapmayın diyemem ama asla korkmayın ben on kere bile doğururum diye bağırırken o sırada dikimim yapılıyordu asla birşey hissetmiyorsunuz çok fazla araştırma yapmayın sizi hastanede yönlendiriyorlar
Sysesra Ameliyattan çıkınca nekadar sonra sondayı çıkarıyorlar? Birde kanama oluyor ya ped yada hastabezini kendi yakinimiz mi yoksa hemşireler mi takıyor çamaşırımıza ? Hani ilk başta Sezeryan sonrasi ayağa kalkma durumu zorya ondan aklıma takıldı bunlar
Ebruakn iremk00 canım illa ki ağrı oluyor acı da oluyor yanma da olmuyor diyene inanma zaten doğum yapıyorsun o kadarına rabbim katlanma gücü veriyor öyle diyeyim ilk gün ağrım çok oldu ikinci günüm daha iyiyim sadece geriliyor bazen karnımn içindeki dikişler