Gulems Kızlar 31 haftalık oldum son uc haftadır cokk kotuyum sut ıcıyrm olmuo rennıe gavıscon bıde hap verdı banamısın demıyor kımselerle konusamyrm agzımın ıcıne kdr yanma var cok gergınım buyuzden napıcam baska ılac varmı cokk etkılı dedıgınız neolur ufak oglum var ıkı yasında onla ılgılenmyrm buyuzden
ZumrutHanim Gulems domatesin kabugundan uzak dur munkunse domates de yeme yiyip yatma yuksek yastikta yat
dlnyny Gulems soğan,sarımsak,kızartma,salçalı,yağlı tüketmeyin. Benimde o haftalarda resmen tavan yapmıştı mide yanmam şuan 34.hafta da biraz biraz hafifliyor. Şurup vs fayda etmemişti asla, falım sakız,soda,salatalık bunlar çok iyi geliyor
Nejlavrl Gulems yemeklerden iki saat sonra uzanmayin ne yerseniz yeyin uzanmayin iki saat kadar yastığınız yüksek olsun yatarken leblebi yiyebilirsiniz gunde iki avuc kadar sakız ciğneyin bol bol tükürük salgilandikca yukari cikan asiti mideye gönderecektir ama bunlari yaparken sabirli olun reflu var buyuk ihtimal surubu kullanmaya devam edin yara iyilesinceye kadar yanma olacaktir sonrasinda rahatlarsiniz ins
Cagla1903 Gulems Benimki de Cok Fenaydı Doktorum Rennie nin Şurubunu verdi Acayip iyi geldi ya Daha da Kolay Kolay Olmuyor yanma şurubunu alın 👍😊
Nalanmalkoc Bende rennie kullanıyorum fakat yarın doğum yapacagım son 1 haftadır daha felaket hiç geçmiyor
prensimgeliyor @Gulems bende şuan cayır cayır yanıyorum kulaklarım yanıyo o derece şurupla idaresi ediyorum ama mide koruyucu verimişti onu pek içmiyorum o daha etkili
Didonutella Gulems mide bulantısı için prilam bende çok işe yaramıştı ama mide yanması için biley yapar mı bilmiyorum.