zeyzeey Kızlarrr bebeklerinizin kıyafetlerini beyazlar ve renkliler olarak ayrı ayrı mı yıkadınız yoksa hepsini beraber mi yıkadınız ? 😌💐
midekoruyucu zeyzeey ben ayırmaya çalıştım ama baktım bizimkiler hepsi pembe beyaz 😂 hiç ayırmadım hepsini bir attım 😂 1 tane siyahlı tulum vardı korkudan onu ayrı elde yıkadım sadece
Damlaltinay Ben ilk ayrı ayrı yıkamıştım kuzum, bebeğimi doğurdum ayrı ayrı yıkamak zor geldi, gözümü karartıp hepsi attım, bişey olmadı 😄 artık beraber yıkıyorum. Sen ilk defa yıkayacaksan ayrı ayrı yıka. unibaby sıvı deterjan ve 40 derecede yıkıyorum
tosbiginannesii Bende pembe ve beyaz coktu o yüzden ayirdim makina alsin diye ama yinede renk koruyucu mendil alıp attım pembelerden çok renk çıktı ilk yıkamada iyiki ayırmışım dedim
Aslic zeyzeey hiic ayirmadim hep bir yikadim hicte birsey olmadi.cok koyu renkli biseyler varsa onlari ayirin sadece digerleri rebk vermedi bizde
esra556141 zeyzeey ilk yikamada ayrı yıkadım ama sonradan yıkamam heralde renk veren olmadi cok da yüksek derecede yikanmicaklar zaten bise olmaz diye düşünüyorum
Ela20 E bebek markanın ürünlerini alıp yıkayan var mı? Renk veriyor mu diğer çamaşırlar a rengi geçiyor mu bilen var mı?
Gizem_Cengiz20 Hepsini birlikte yıkadım bende ama Migros’tan çamaşır havlusu gibi bisey aldım renklerin birbirine karışmaması adına 😊
BusraUras zeyzeey 30 derecede yarım saatlik programda beyazlar ayrı renkliler ayrı siyahlar ayrı yıkadım 🤣 hiç üşenmedim resmen sonra kendime de şaştım.
MomHero2 zeyzeey ilk başta ayrı ayrı yıkadım. Zaten pembe pudra krem beyaz tonuydu hepsi sonra hepsini bir attım bebek çamaşırları renk atmıyor hepsi birden temiz oluyordu rahattı