Semadeniz 4+2 de gebe olduğumu öğrendim. O gün başladı. Şuan 5+3 oldum. Hala devam ediyor. Porogestan kullanıyorum. Doktor gördü. Öncesinde 3 düşük yaşadım.
Boncuk123 Semadeniz 4+1 im henüz doktora falan gitmedim. Adet tarihimde geçmedi zaten onu bekliyorum. Agrınız var mı ? Akıntı şeklinde mi ?
Boncuk123 Semadeniz agrı yoksa ve Kırmızıya dönüşmemişse tutunma kanaması oluyor genelde. Progestana devam edin olmazsa doktorla görüşün bi derim
Cennetkusumm_35 Semadeniz doktorunuz iğne vermedi mi iğne çabuk kesiyor poponuzun altına yastık koyun ayaklarınızı yukarı kaydırarak yatin bol su için yukarı uzanarak birşey almayın çocuk aşağı inmesin
Bernaa67 Semadeniz benimde ilk düşük oldu ikinci gebeliğim bugün 6 hafta oldu. Benimde lekelenmem oluyordu doktor progestan yazdı kullanıyorum şuan sorun yok bol su için sol tarafınıza yatın birde
Semadeniz Boncuk123 hayır ağrım yok. Önceden de düşüklerimde kahve akıntı olup kırmıza dönüp düşüyordu. Ama 2-3 gün içinde oluyordu. Bu sefer uzun sürdü. Umudum yükseldi. Sürekli yatıyorum. Perşembe gidicem doktora 24 saatin 20 saatinden fazla yatıyorum.
Cennetkusumm_35 Semadeniz benim de vardı rahimde kanama alanı göründü hemen iğnem yapıldı sadece 4 kere geldi akıntı 2 günde kesildi ondan dedim iğne çabuk etkisini gösteriyor hatta doktorum bu iğnede kan görmezsin dedi
Bernaa67 Semadeniz 4 gün falan sürmüştü ama ilaç kesti çok ağrı ve kırmızı renge dönerse kan mutlaka doktorunuza sorun
Semadeniz Cennetkusumm_35 doktora gidince söylicem her doktor farklı. Bana gelenler hiç iğne vermedi.
Bernaa67 Semadeniz umarım dua edelim 🤲🏻 Bol su için bide dediğim gibi sol tarafınıza yatın bide kafaya çok takmayın strestende olabilir üzülmeyin 🥰