Sedanursonmez Merhabalar 38+2yim haftaya pazartesi yani 39+1de gel dönmezse sezaryenle alacağız dedi doktorum.sizce bebeğim gereken pozisyonuna döner mi
Htc5050 Sedanursonmez benimde ilk gebeliğim de öyle oldu yürüdüm merdiven çıktım hiç biri fayda etmedi en son suni sancı verdiler ağrıyla döner diye yine dönmedi suyumda azalma oluncada riske atamadi doktorum daha fazla sezeryana aldı açılmam da olmadı
idiloska Sedanursonmez benimki 29′dan beri dönmedi, doktor bir ümit belki döner diyor ama yüksek ihtimal sezeryan
Cigdemss Sedanursonmez egzersizleri var dönmesi için. Kutup ayısı pozisyon die google da bakın. Kalçayı yüksek bir yere koyup secde eder gibi aşağı doğru uzanın. Bunu bebeğin her hareketini hissettiğinizde 3-4 dk yapın . Derin nefes ile. Ebem söylemişti.
Elfelf475 Sedanursonmez ikinci hamilelikse yengemin de öyleydi bir hafta sonra sancılandı ve doğuma girdi 🤭 ikimci gebelikte yeri geniş olduğu için son haftalara kadar dönüyormuş bilmeyen bir doktor hemen sezeryana zorlamıştı yengemi ama o istemedi bebek kendisi zaten geldi
Melike-Alya Son ana kadar dönebiliyormuş doğum sırasında sancı başlayınca dönen bebekler var demişti doktorum ama biraz zor ihtimalmiş
Ozge98 Sedanursonmez bende 36.haftamdayım ama benim bebeğimde dönmedi maalesef doktorum 37 ye kadar hangi pozisyonda olduğunun bir önemi yok demişti cuma günü kontrolüm var bakalım ne diyecek inşaAllah dönerler sağlıkla kucağımıza alırız 🙄
Bebissu Bir doğum koçu ebe var instada takip ettiğim onun YouTube kanalında döndürmek için teknikleri anlattığı videosu var ve onunla döndürenler olmuş
Gamze-Arda Sedanursonmez canm ben de 37. Haftadaym dönmüyo. Ve her turlu fizik tedavi hareketinu yapiyorum gne de dönmüyo. Ilk gebelikse 37 den snra zor dyo doktorum. Cunku rahim dar oluyomus ama bir umut bn de 39 u beklicem