nuniturkmen slm hanımlar 30+5 haftalık hamileyim allaha şükür düşük riskim vs yok yarın arabayla uzun yolculuğa cıkmam gerek sizce bebeğe bi zararı olur mu riski var mı ?
Nurunannesiii12 nuniturkmen doktorunuz bilgilendirmedi mi.2 saate bir durup 15 dk yurumeniz gerekiyor kan dolaşımı acısından sorun olmaması için. Benimde.bildigim bu kadar özel araçla gidilebilir fakat sık sık durup yürüyüş yapmak öneriliyor.
kubrakokcan nuniturkmen Bende 30+4. Yarın gece yolculuk yapacağım 8 saatlik. Düşük riskim , herhangi bir sıkıntım yok. Otobüs yolculuğu , doktor bi problem yok gidebilirsin. Ama her molada mutlaka yürüyüş yap dedi. Doktorunuza mutlaka danışın ☺️
momtobe8 nuniturkmen ben 28 haftalıkken 11 saat uçak yolculuğu yapmıştım. sık sık yürüdüm uçakta. Hiç bir sorunum olmadı. Özel araçlada 2 saatte bir mola verip 5-10 dk yürürsünüz bir sorun olmaz.
Sedaaakurul nuniturkmen Haftamda 11 saatlik yolculuk yaptım sık sık yürüyüşlerle bir şey olmadı çok şükür
nuniturkmen Nurunannesiii12 hayır doktorum bilgilendirmedi tek bildiğim çok şükür bi problemim yok özel aracla gidiyorum zaten ama korkum var yinede bişey olması acısından
nuniturkmen kubrakokcan benim o kadar uzun bi yolculuk degil 3 saatlik ama uzun süre ayakta kalmam gerek kardeşimin düğünü başka şehirde olduğundan yorulurmuyum bi tehlike oluşturur mu diye korkuyorum
Nurunannesiii12 nuniturkmen yinede bi arayıp sorun benim bildiğim bu şekilde söylüyorlar bi yakınım da yolculuk yapacak ona da bunu söylemiş doktoru
nuniturkmen Sedaaakurul peki o kadar uzun süre arabada olup sonrasında da yorulursam bi sıkıntı olmaz mı yinede benim araba yolculuğum 3 saatten ama yorgunluğum olucak düğüne gidiyorum sonrasında tekrar dönüş endişeliyim aslında
aeh 32 haftalıkken 12 saat yol gttim çok şükür bi sıkıntı olmadı. Erken doğum riskiniz yoksa sorun olmaz sık sık mola verin
Nurunannesiii12 nuniturkmen devlet hastanesi mi.ozele gidiyorsanız numara veriyorlar mesajdan sorabilirsiniz. Neyse siz 2 saate bir yürüyüş yapın 10 15 dk bol su için kan dolaşımı olsun hep oturmayın geriye yaslanin karnıniz sıkışmasın. Forumda arabkismina soruyu yaz in bi çok post ve cevap çıkacaktır
nuniturkmen Nurunannesiii12 özele gidiyorum ama bizim burda türkiye gibi degil ancak 2 ayda bir doktor kontrolünde konuşa biliyoruz doktorla