Emelaygl Kızlar 12 olduk çok şükür söyle bi sorum var sağ kasıgım ve rahıme doğru olan bölgede böyle sanki bişi kasılıyormuş gibi dokunuyorum sert gibi 2 dk sonra yumuşuyor sanırım bebek yada büyüyen rahim diye düşündüm hiç başınıza geldimi 🙈
Aryapoyraz Emelaygl bende 11 haftalık hamileyim benim kasık ağrım gecti ama vajinal ağrım var otururken batma hissi oluyor bugün hep uzanıyorum içim büyüyor onu hissediyorum acaba ağrısını böyle hissetmek normal mi sizinde oluyor mu
polyanne Emelaygl bende 12 haftalığım bazen sol tarafta oluyor benimde sanki içeriden çekeliyor bebek gibi 😂
Mlhameliha Emelaygl bende 12+6 oldum benimde bazen pıt diye bişey hissediyorum acaba diyorum bebek mi tekme attı 😄ama henüz küçük tekme olmaz bazende ağrım oluyor
Emelaygl polyanne aynen sanki tutup bırakıyor benım 2.gebeliğim bakalım kaçıncı haftada hissedicem hayırlısıyla 😊
Sedeflsz 12+2 ye girdi bizim fasulyede ☺️ Sol tarafta kasılma ve sanırım havalarında etkisiyle karnimda ağrı hissediyorum bende zaman zaman
Petula Emelaygl 12 haftaliğim kasilmam var karnım ağriyo belim ağriyor mide bulantilarim felaket dayanamiyorum desem yeridir yatmaktan artik çok sıkıldım yemekte belirli şeyler yiyebiliyorum tost domates zeytin pilav meyve bu kadar😢
Emelaygl Petula bulantıya hiç girmeyelim bende çok kötüyüm prilam aldım en son gittiğimde ona rağmen yüzde yüz gecmıs değil salçalı yemek yiyemiyorum geçer muhakkak bu günler de sağlıklı olsunlar yeter annelik zor …😍
Sedeflsz Emelaygl bende salçalı soğanlı yapılmış tencere yemekleri yiyemiyorum sanırım bu konuda çoğunluğuz ☺️