Tcngzhn Shnern suyum azalmış 1 hafta daha beklee istersen yeterli ama senin icin ondan sonrası riskli dddi beklesen bile doguramazsin yoksa seni normale şimdi alırdım dedi ala devlet hiç böyle konusluyor ki biseyde demiyor
Milenka Tcngzhn belkide suyunuz az değildir. Devlette de muayanede bu konular hakkında bilgi veriyor.Suyu iyi hareketleri iyi vs diyor
Minnakkkk Tcngzhn bazen özel hastaneler de bilerek catın dar normal yapamazsın olayına giriyorlar sezeryan kolaylarına geldigi için ki suyun azalması, ciddi bir durum devlette bunu gorurse sezeryan yapar sancı beklemeden ama ben sizin yerinizde olsam Baska bir ozel doktora da gider durumu teyit ettirip emin olmak isterdim
Tcngzhn Minnakkkk ben oyle düşünmüyorum öyle bir doktor değil gerektigi yerde normalede cok zorluyor böyle bir şeyi nasil riske atiyim
birkedilianne Tcngzhn Sanırım hastaneden hastaneye değişiyor. Benim arkadaşım bebek kilolu olduğu için sezaryen oldu devlette. Hiç ne sancı beklettiler ne başka bir şey aldılar
Bambinomo Hiç bir doktor anne ve bebeği riske atmak istemez merak etmeyin, başka bir devlet hastanesinden de görüş alın,doktorunuzun size söylediklerini aktarın , endişenizi anlatın ve net bir bilgi isteyin bu sizin hakkınız