tgba715 Kubra_cecen cok güzel çıkmış ne düştüğü değerlere takılma artmasına bak hayırlı olsun insallah
Boncuk123 Kubra_cecen yumurtlamaya göre 2 / 3 haftalıktır. Benimde ilk değerim böyleydi. Doktorum yumurtlamayı baz alarak söylemişti. Son adet tarihine görede kendin hesaplayabilirsin
sumeyraballl Kubra_cecen son adet tarihinize göre hesaplaya bilrsnz beta dan kaç haftalık oldğu anlaşılmz 11379 la 5 haftalıktm
Zambak28 Bende bugün aile hekimimden sonuçları aldım benim hesaplarıma göre 4+2 ama beta HCG 15.000 çıktı doktor 5 haftadan fazla dedi çok şaşırdım 🙈😁
Kubra_cecen Zambak28 ya çok sevindim adına♥️ Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh😍 İsteyen herkesede nasip etsin
Zambak28 Kubra_cecen Kubra_cecen Amin canım çok teşekkürler ♥️inşallah hepimiz sağlıkli hamilelik ve doğum geçiririz inşallah en büyük duam🥰😍
balmelek Kubra_cecen bazen yumurtlma erken veya geç olduğu için bence beta farklı çıkıyor. İlk bebeğimde 4+3 de 9000 çıkmıştı. Erken tuttuğunu biliyordum.
Hulyaserkan Adetimden 4 gün geçti beta HCG 2631 çıktı şuan 5 hafta 4 günlük gözüküyor ama henüz ultrasona girmedim 8. Haftada hastaneye girmeyi planlıyorum kalp atışını duymak için