Eeftailesi Kızlar 13+3üm 3 4 gün önce sanki karnımda bişey kayıyo gıbı hıssettım bıdaha hıssetmedım ama bebeğimmiydi acaba🥰
deryakadri Eeftailesi kız çocukları balık gibi gidip gelirler derler erkek bebekleri sağ da kelebek çırpıntısı gibi hissedilir ilk derler bende de ilk öyle oldu oğlumun 18 haftalık dı şu an 21 haftalık olduk 💙 🤰
Mavi87 Eeftailesi hissettiğşnşz neydi bilemiyorum ama ben 15.haftamda hissettim. Baya belli etti hemde kendi. 13.haftamda doktorum bana 10güne hissedersin demişti 🥰
Eeftailesi deryakadri Allah izin verirse bir kızım olcak dediğiniz gibi balık gibiydi hissettiğim ama bıdaha hissetmedim
Kbra6161 Eeftailesi 4.ayımda hissetmiştim minik minik benim bebeğim erkek sürekli solumdaydı 9.ayımdayım hala solumda tabi kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir :)
fethiyeli48-48 Eeftailesi valla kuzum ben 14 haftada pıt pıt böyle cimcik gibi hissetmeye başladım öyle de devam etti
Buket1509 Ben 21. Haftamdayım 20 haftada karnımda bi pıt pıt bi atış hissettim sonraları da böyle arada karnımın belli bölgeleri sanki gıdıklanıyor galiba bunlar kızımın hareketi ama tam da bilmiyorum yanılıyor olabilir miyim 🙈
Haticecakirr Eeftailesi 19 haftalıkken hissetmiştim 🌸çok güzel bir duygu umarım yakın zamanda hissedersiniz
honeyland Eeftailesi 18 + 4 de karnımın solunda üstünde sağında pıt pıt pıt seyirmelerle hissettim 🥰 Rabbim e şükürler olsun 🌺