Seda-1 Kızlar Merhaba 1 Temmuz da doğumum var görümcem ve eltim gelcek 😂 bakımlı bir görümcem var bende ameliyatlı makyaj yapamazsam diye en azından kirpik lifting yaptırıyım gözlerim iyi dursun diyorum yaptıran yada zararı var mı 😊
Emsare Seda-1 doğumdan evvel bir arkadaşım yaptırdı senin gibi hep kirpikleri döküldü sonrasında, ama bilgim yok belki yapan yer iyi yapmadı bilemiyorum
Merveee34 Seda-1 hamileyken yapılıyor zararı yok . Ama hiç tavsiye etmem .ilk yapıldığında çok güzel duruyor ama ondan sonra biçimsiz duruyor
Seda-1 Merveee34 siz yaptırdınız mı çok kararsız kaldım ya bakıyorum ınstagramdan güzel duruyor yaptıranlar
Merveee34 Seda-1 evet yaptırdım .Ama hamilelik zamanında değil normal zamanda yaptırdım . İlk yaptırdığım zaman çok güzel durdu .3.günden sınra bir tuhaf durmaya başladı . Asagıya doğru çöktü kirpiklerim .sürekli maskara ile kaldırdım .2. Ayda eski haline döndü . Daha da tövbe dedim yaptırmamak için
Seda-1 Deletedmom23234 bir tanesi banada öyle dedi başka birtane buldum oda yaparız dedi 🙈 o yüzden kararsız kaldım
Seda-1 Deletedmom23234 Aynen öyle canım 😊 bide hamilelikde insan ister istemez değişiyor sonra kendine bakım yaptırmak istiyor 😂