Ahlahanim Hanımlar merhabalar 🌻 maasallah forumda çoğu hanım gebeliği yarılamış. Erken gebelikte olanlar, nasıl gidiyor? Kaçıncı haftadasınız? Belirtileriniz neler😊
01rebirth Ahlahanim 5. Haftayız belirti olarak ara sıra mide bulantısı ama uyuyamıyorum ben geceleri de gündüz de ne yapacam bilmiyorum, uykusuzlukta sinir ve halsizlik yapıyo😒
Alparslanvealmilam Ahlahanim 3 haftalık daha bugün öğrendim kanda şuan için çok bir belirti yook göğüs hassasiyeti arada belime sancı giriyor ama çok şükür 😍
Zeysezer Ahlahanim 6+3 bulantılarım başladı 😔 uyku hali halsizlik bazen kasık ağrısı. Cuma günü inşallah bebeği görüp kalp atışını duyucaz 😇
Royalsun Regl tarihime göre 4+4 teyim. Bugün ikinci kez tahlil sonuçlarımı öğrenmeye gideceğim. Herhangi bi problem olmazsa şubat sonlarına doğru doğum gözüküyor🥳
Ahlahanim Royalsun ben 6.7. Haftadan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum. Kesesi götünsün kalp atışı duyulsun diye ama doğru bişey mi yapıyorum bazen emin olamıyorum
Royalsun Ahlahanim işten çıkma durumum olduğu için bir an önce dış gebelik mi normal gebelik mi bunları öğrenmek için ve polip olduğu için gidiyorum.
Emine138 8 hafta 5 günlük❣ Üzerimde halsizlik çok oluyor sürekli uykum geliyor gece uykumda çok iyi aslında 😌 sağlıcakla kucagımızaa alalım inşallah tatlı annişşlerr 😘😍