Yasinimm Ay sürekli aynı postları açmaktan bende sıkıldım ama bebeğim yine hareket etmiyor daha dün gittim 😭🤦♀️biraz sancı çıktı artarsa gel dedi şimdi sancı yok tekme yok iyice psikolojim bozuldu😭😭😭🤦♀️
Nundiyebiri Yasinimm valla bu kadar psikopat gibi düşündüğümüz için hissetmiyoruz bence akışına bırakınca gayet hareketliler
Arifcaninannesi Yasinimm 36 haftalik doğum yaptim 7 gün once bebek hareketsizlik ten dolayi oldu küvezde şuan
Arifcaninannesi Yasinimm hayir cnm burnundaki boruyu çıkarmışlar bugün 200 gram vermiş kilo vermeye devam ediyormuş anlamadigim beslemiyorlarmi acaba kilo veriyor
Yasinimm Arifcaninannesi inşallah en kısa sürede kavuşuruz evladımıza 💙🐣🤲doğdu andan itibaren solunum sıkıntısı var deyip te mi aldılar küveze kilosu iyi değilmiydi 🥲
Arifcaninannesi Yasinimm 2430 doğdu 2200 olmuş dediler anlamiyorum beslemiyorlarmi acaba diye sürekli düşünüyorum ciğerleri gelişmemiş diyorlar cnm
miniginannesi9 Arifcaninannesi aslında kilosu güzel doğmuş, hafta olarak da çok erken degil. Allah tez zamanda şifa versin bebegine.hamgi hastanede nerde yaptınız dogum