Ebruuuusalman Merhaba ben mayisin 14unde kürtaj oldum henuz adet olmadim acaba tahminen kurtajdan ne kadar sure sonra adet olunur
Bebek9898 Ebruuuusalman benimde 25 gün sonra oldu Normalde 4 gün sürerdi adetim artık 2 gün sürüyo🤷♀️
Burcu_NFUE Ebruuuusalman kişiden kişiye değişir . Kürtaj kanamam bitti 21 gün temizdim 22. Gün adet oldum tam adet olurmuş gibi günümde geldi benim . Ama durum kişiden kişiye değişiyor
Miniktirtil Ben 21 gün sonra oldum. Ve ilginçtir iki adet arasi 21 gündür benim döngüm 26 günde bir olur. Yani demem o ki aylık döngü zamanımda adet oldum ama doktorum 40 gün kadar sonra olursun demişti
Yasemin0728 Ebruuuusalman ben kürtaj dan sona 51 gün geçmişti adet olamamistim doktora gittim adet söktürücü hap vermişti yani kürtaj dan sonra 58. Gün olmuştum ama zaten benim adet düzensizliğim vardı hep
Edaanuur Bebeğim 7 haftalık bugün kalp atışını duymadık doktor ölmüş dedi. Kürtajla alıncak. Çok ağrı çektiniz mi nasıl oldu nasıl geçti bilgi verir misiniz
SusamTanecigi Edaanuur ağrı yok zaten anestezi ile yapıyorlar hissetmiyorsunuz sonrasında adet ağrısı gibi oluyor geçmiş olsun sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah
SusamTanecigi Ebruuuusalman 45 güne kadar olursunuz geçmiş olsun Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah