ada94 Guneyinannesi1 instadan sayfalarını takip edebilirsin. Bir de e bebeği indirebilirsin . Ben öyle yapıorum. E bebekte çok indirim oluyor .
Esygy Elcnbykckr ayy konuyla alakasız olucak ama bişey sorucam benim kızımda 3 yaşına geliyor kardeşi doğunca tam 3 yaşında olucak aynı ay oda ayırmayı nasıl yapıcaksınız ayırıcakmısınız veya ayırdınız mı
Redpepper 12 den beri alıyorum hala bitmedi çünkü indirimde aldım herşeyi yarı yarıya getirdim, erken doğum riskim var iyiki de erken almışım şuan beşik ve araba kaldı sadece
Guneyinannesi1 Redpepper ay denk gelemiyorm su indirimlere ya gelsem alicam Bu arada Allahım sağlıcakla kucağına vermeyi nasip etsn inşallah
Buyuyoruzannecim1 Guneyinannesi1 25.haftamda başladım 25+4 ve bitti eksiklerimiz ufak tefek arada bişeyler almıştım 2 hafta ićinde yıkayıp ütüleyip hastane cantamı hazırlıycam
buseli07 Guneyinannesi1 kaçta başlanmalı bilmiyorum ama kaça kadar kalmamalı onu çok iyi biliyorum. 34 haftalığım ve daha hiiiiçbir şey almadım. Anneler benim kadar rahat davranmayın lütfen cuma günü daha yeni alışveriş yapmaya çıkıcam 😁😁
Ayanbsra Guneyinannesi1 ben 8. Haftada başladım battaniyedir muslindir emziktir ⅔ tane hastane çıkışlarını bile almıştım cinsiyet öğrenmeden veeee 36. Haftadayim hala biseyler alıyorum ve bu ömür boyu sürecek heralde eksik hiç bitmiyor 😂😂😂
Tgbkrm-21 Asyaayaz1 kıyafetleri beden olarak nasılsın aldiniz acaba yenidogan olarak mi 0-3 mü yoksa 3-6 ay olarak mi hic bi bilgim yokta 🙈🥰
Asyaayaz1 Tgbkrm-21 ben hastahane çıkışı 10 lu 2 beşli aldım onun dışında 0 3 ay olarak 5 6 tane zıbın aldım iki tulum aldım çünkü minikler çabuk büyüyor abartmadım ilk gebelikten tecrübem kaldı o zaman biraz abartmıştık giydirememiştim bile🙈
Tgbkrm-21 Asyaayaz1 yaa evett herkes ole.soliyor fazla alma die artık bende ole yaparim herseyden biraz biraz zaten hediye de cok getiriyorlar ilk gebelik ve tecrubesizim 🙈🙈