Emlyjams Kızlar eskişehirde bir klinik vardı detaylı ultrason yapan. ozel ama ismini unuttum bulamıyorum 1 saat çekim yapılıyordu cildircam ismini bulamiyorum
Tubaa Emlyjams kaç haftalık hamilesiniz acaba ben 32 haftalık oldum resim almak için gitmek istiyorum sadece 23.haftada daha önce girmiştim ama 10 dakika bile bakmamışlardı
Emlyjams Tubaa ben adini unuttum iste kahretsin ki. Doktorla görüşmüştüm230 civarıydı 1 saat çekim hatta 1.5 da olabiliyormus renkli fotoğraf ve cd veriyordu inşallah bulur sana soylerim canim
SinemCanbaz Emlyjams benim bildiğim Eskişehir’de tek Turgay Şener var o şekilde 1 1.5 saat çekim yapan
Minikkurabiye Canim doktorumun bana verdigi kagitta eskisehirde detayli yapan yerleri yaziyorum biri degilse biridir belki diye. Turgay sener Ozel umit hastanesi ahmet uysal Saglik is hani Osmangazi unideki kadin dogum bolumj. Acaba senin dedigin saglik is hani olabilir mi 250 tl civari denisti doktorum?
Emlyjams Tubaa canım gittim mükemmel bakti resmen 4 de girdik 6 buçukta çıktık çok harikaydı ya çok aşırı ayrintili baktı cok iyi aciklamalar yaptı 230 tl verdik doktorlarda pentinin karşısında. Cok memnun kaldim
Minikkurabiye Ya bende ahmet uysaldan aldim randevu acaba orayi iptal etsemde burdan mi alsam bende bilemedim simdi.
Emlyjams Minikkurabiye canım bilemiyorum ki buraya gidenler hep çok memnun çok bakıyormuş ilgileniyormus cd ve renkli foto veriyormjs
Emlyjams Tubaa ben 21 haftalıgim canım valla 1 saat bakıyoruz birde cd ve foto veriyoruz dedi giden herkes de cok memnun 230.lira