Dubletombikdoner Masal53 Ay masallah 😊🤣ne kadar az kalmis 😀dogum temizliğimi beni kendinle karistirdin galiba 🤣🤣🤣 daha erken diye düşünüp useniyorum🤣🤣 ama Cantam hazır 😍😊
Elif95Kuzey Snmlhn0 ben baba oğul kombin aldım siyah çıtçıtlı body tişört olarak batdad batbaby 😂 birde oğlumuzun ağzından oturup aşırı duygusal bir mektup yazdım uzunca yazarken hüngür hüngür ağladım 😂 umarım o da ağlar 😂
Ayselismail Elif95Kuzey onunda ağlaması icin gebe kalması lazim cunku biz gebelikte herseye ağlıyoruz sizin ağlamanizi gebeliğe baglandiriyorum 😂🤷♀️😂
Masal53 Dubletombikdoner hımmmm 😛😛😛 hıh bekle de sonra ağırlaş hiç bişey yapamaaa 😁😁 bi ev süpürmek yorar mı insanı yormaz ama beni yordu sabah evi komple süpürdüm 🙄
Masal53 Dubletombikdoner 😁😁😁 eşinde öyle diyodu benim karı evde tüm gün otursun yatsın bende evi temizliyim diyodu 😁😁 herif işe mi gitcek dinlencek mi evle mi ilgilencek
Elif95Kuzey Merve2234 Trendyol baba oğul kombin yaz çıkıyor anne baba bebek te vardı love ,❤️ olarak.ama benim aldığım yer Venüs dijital kumaşı çok güzel yumuşacık . Biraz pahalı ama hediye diye aldım napem. 🥰
Dubletombikdoner Masal53 yapar esim 🙏🏻allah razi olsun su zamana kadar neler yapti neler onumu yapamaz 🤭
Haticecakirr Snmlhn0 ben taserrella diye bi İnstagram sayfasından ultrason resimlerinin olduğu ve altında yazılı çerçeve yaptırdım fikir olur belki sitede 🌸
Zzozan Snmlhn0 bende zıbın ustune yazı düşünmüştüm ama benim büyük kaynım vefat etti 1 yaşında kızı var annesi üzülmesin diye iptal ettim. Onun görmeyeceği bir şey yaparım artık