yldz_10 Minnosumm89 benim de 19 günüm kaldı ama mide bulantısı yaşıyorum iki gündür anlamadım ishal oldum sanki ve sürekli lavaboya gitme ihtiyacı duyuyorum ama bir ağrı sancı yok neden böyle oldu ki insan korkuyor değişik şeyler olunca 😬☹️
Minnosumm89 yldz_10 lavaboya gittiğinde çok fazla ıkınma zaten doğum büyük tuvaletini yapıyormuşsun gibi oluyor o ıkınma bildiğimiz yani. Sancıların sık ve uzun süreliyse doktorunla konuş mutlaka aksatma
Fadik42 yldz_10 benimde ayni bulanti ve ishal gibi sık tuvalet neden acaba dogum yakinmiki bilen birisi varsa yasayan cevaplarsa seviniriz
edagulbalkiss68 Ebruuu42 benimde 20 aralik tahminim ama ben 30 haftadan sonra beklerim dogumu ben iki dogum yaptim ikiside ayni 30 hafta olunca dogum baslar durdururlar onla 2 3 hafta giderim sonra suyum gelir dogum yaparim ins bundanda haftasinda dogum yaparimm###
Seldabayar edagulbalkiss68 cinsiyetini ogrenebildiniz mi ,bizde 12 haftalik olduk, aralik ayina denk geliyor dogumumuz,rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
SalihaC Kızlar benim son adet tarihime göre 30 haftalık ama ultrasonda 32 hangisine göre doğar acaba🤔🤔
123456789bahar SalihaC SalihaC adet tarihine göre doğum yaparsın bebeğin önden gitmesi doğumla alakalı değil ama şu varki 40 haftadan öncede doğuyor geçde hakkınızda hayırlısı
milena11 Ebruuu42 normalde 61 gün ama sezeryana kendi doğum günümde doğum yapmayı düşünüyorum😅 yani 45 gün