Havva-01 Eylul_naz09 bnmde 22 gün kaldı ama 5 temmuz sezeryan günü baya var neden erken alıyorlar kaç kilo oldu bebişiniz
Eylul_naz09 Havva-01 35-4 de gttıgımde 2900 dü kılosu suan 3 un ustundedır herhalde.erken dogum rıskım var ztn ılaclarla duruyoruz.doktorumuz tam tarıh vermedı ama gıden arkdslarıma genelde 38 yada 38-2 de doguma aldıgı ıcın tahmını olarak banada öle verır dıye dusunuyorum tam gunumuz salı bellı olcak .sezeryanlarda genelde 2 hafta kdr once alınıyo ztn bzm normal dgm tarıh 9 temmuz pc de dha da once 2 temmuzda gosterıyo normal dogum tarıhıne kdr bekletmez .belkıde bebıs doncek normalı beklıcez 🤷♀️🙈
Tusemefe8134 Zeynep_03 bakalm.cnm.ne zaman dogurucaz hic.inanamiyorum o kadar beklicegime.bebiş dogdu butonun geldimi bu arada ?
Mehtap23 Dyg61 evet kesin değil uygulama 5 Kasım diyor daha doktorla konuşmadık😀 çok erken 🙈 biran önce gelsin de kuçağıma alayım😍
juniorinannesi Biz bugün 37 hafta kontrolüne gittik. Sipa dönmemiş.. Haftaya son kontrol eğer dönmezse, ki biraz tombik olduğu için zor gibi, 30 u gibi sezeryan olucam.. Yanı epi topu 15 gün kaldı.. Hiç içimden çıksın istemiyorum..