mucizebebek03 BlueButterfly Biz yaptık canım şükür bi sıkıntı çıkmadı sadece sol böbreğinde büyüme var dedi oda çok az devam ederse doğar doğmaz sünnet edersiniz sorunu kalkar dedi sende sağ salim girer çıkarsın inşALLAH canım 🤲🏻😘😘
BlueButterfly mucizebebek03 iyi şükür sevindim sizin adınıza Amin inşallah girip çıkalım gönül rahatsızlığıyla yalniz nasıl kaydediliyor bilmiyorum baktim giremedim daha önce denemediğim için hic bilmiyorum
Semarasemra Kızlar doğum tarihi bebegin olması gereken haftaya gore mi belirleniyor ? Bizim bebek 10 gun onden gidiyor , yoksa kilosuna gore mii umarım kendimi ifade edebilmişimdir . 🙂
Deryaakan Ebruuu42 Bende 26 temmuzda doğmasını istiyorum ama bizim arada bi 12-13 gün var malesef :). İnşallah kızım erken gelir de o tarihte birlikte oluruz
mucizebebek03 BlueButterfly kaydedilmiyor canım ben aklıma kaydettim anlamında dedim😂😂ismin aklımda gamze007😃😃mutlaka haberleselim
Ebruuu42 Berivan_bayar65 ben de erken gelecek gibi hissediyorum kızımı ama şaşırtıp belki de son güne kadar bekleyecek
Berivan_bayar65 Ebruuu42 ben de korkuyorum biliyor musun nasıl anlayacam hareket etmeyince acaba bişi mi oldu dogum saatimi diyorum gercekten düşüne düşüne kafayı yedim cok heyecan korku bide ilk olunca insan bilmiyor ne yapacağını