prensesannesi__ Minik62 sezeryan yada normal doğum olucagi ne zaman net belli oluyo acaba ya bilgi verirseniz sevinirim
Minik62 prensesannesi__ canım bebeğin pozisyonuna bağlı bikaç haftaya belli olur bence çatı muanesi yaparlar beb3ğin kgsu derkn bilgi verir doktrun bnim zorunlu sezeryan oldu inanki çok bilmiyorum pıhtılaşmdan dolayı 2 taneiğne ve asprin kulanıyorum açılmayla gtiğim halde sezeryana alındım
prensesannesi__ Minik62 şuan 26+5 haftalık hamileyim 20 gün sonra kontrolüm var nerdeyse 30 haftalık olucak o zaman belli olur mu acaba ben normal İstiyorum ama hayırlısı bakalım ne olcak hiç birimiz bilemiyoruz son anda herşey değişebiliyo
Minik62 prensesannesi__ prensesannesi__ inan blmyrum hayrlısı hakkında ne desem yanlş olur açılmam vardı düşün kulndım ilaçlardan dolyı zrunlu sezeryana alındım
Hilkatkaradagli En geç 5 Eylül dedi doktor tabi sezeryan vs olmaz inşallah benim içimden Ağustos sonu kucağımızda olur diye geçiyor 😂
Huzurmelegim_28 Soulfly erken gelme ihtimali bende hep belki temmuzda gelir diyorum ama 5 ağutos sezeryanla alcaklar ama
Hulya3463 Ebruuu42 Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah bizimde kızımla 48 günümüz kaldı bizde heyecanlıyız sizler gibi tahmini Temmuz sonu😍❤️
Eylul_naz09 Meryemsesli haftaya salı kontrol var 37-4 oluyoruz o gun donmedıyse eger hafta sonuna verır gun dıye tahmın edıyorum