DamlaKaracaKaraku Kızlar merhaba öncelikle rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın evlatlarımızın hayırlı saglıklı olmasını nasip etsin insallah dogrumuz bugün kızımızın olacagını söyledi ☺ İsim konusunda fikirlerinizi alabilir miyizzz 🙏💕
ElifDemirciKeskin DamlaKaracaKaraku hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bende iki oğlumdan sonra heyecanla kızımı bekliyorum 29 haftalık hamileyim öğrendiğim günden beri isim araştırdım henüz bir neticeye varamadım😄 kız annelerinin en büyük derdi bu olsa gerek şimdilik afraa isminde kaldım eşim beğenmedi karasızlıklar içerisindeyiz 😊
Yasdem DamlaKaracaKaraku bende kız annesi olucam inşallah 22 haftalık oldu çok şükür Mina koyacağım nasipse tavsiye ederim Kur an da da var ve modern kısa bir isim.
Minee DamlaKaracaKaraku benim henüz cinsiyetim belli değil ama kız olursa meryem elif koyucaz inşallah ama ben elif mina - mihra - ve mina isimlerini çok seviyorum belki fikir olur sizede 😍
Busrabnrby DamlaKaracaKaraku merhaba kacinci haftada ogrendiniz bebeginizin cinsiyetini bide ecren ismi cok guzel bi isim anlami allahin hediyesi bence anlamida mukemmel arastirmalisin
Busraaras Merhabalar hanımlar bende dün net öğrendim kızım olacağını 18+2 haftamızdayız ben defne nur veya defne sara, defne lina gibi isimlerde çok kararsız kaldım ☺
Alinmavi Busraaras defne lina koyun ya cok guzel ikisi de Lina icimde kaldi hatta Lena dusunuyodum ben ayisigi gunisigi anlaminda
Burcusamet Sumeyyekaya bende kizim olursa buglem elif die dusunuyodum☺ ama buglemin anlami iyi degilmis o yuzden sonradan olmasin dedim kendime yalniz buglem ismi cok hosuma gidiyooo
Nida Sumeyyekaya bende 17+ 2 yim benim de koz olacak. Sanırım mayıs ayı kız ayı olacak kimi duysam kız 💕💕💕💕
Busraaras [bilinmeyen] canım melis ismini bende en başlarda istiyordum ama bir kişiden fazla kötü şeyler diyince bende vazgeçtim tabi yine senin kararın senin düşüncen ama bende duyduğumu söylüyorum ve vazgeçtiğimi söylemek istedim. Melis ismi için günah felan dediler koyma dediler bende başka isimlere yöneldim
Busraaras Alinmavi evet hem uyumlu hem güzel bilemedimki arkadaşım daha karar veremedik ☺ bu seçenekler arasında kaldık eşimle fikir danışıyorum herkesle ☺
NergizGuney Hayırlısı olsuuun canım 🙂 benimde kızım olucak inşallah 23 haftadadayız ismi çok önceden belliydi Bade olcak 🙂
ZahideAkbas Bnde 15+2 de öğrendim bi kızım olacağını Ilkim oğlum vardı şimdi ise rabbim ıns bi kız nasip edecek 😍 Oğlumun ismine uygun Mirac YUSA ya uygun Miray Şura koyacağız inşallah mevlam nasip ederse 😘😊
Sevda Merhabalar 😊 ben 20 + 6 haftalığım ama hala kesin bişey söylemiyorlar kızda emin olamıyorlarmış siz kaç haftalıkken öğrendiniz acaba ?😌
burcuali38 Benimde kızım olacak inşallah 🙏 ilk öğrendiğim gün benimde içim içime sığmıyordu kaç gün ağzım kulaklarımda dolaştım 😁 hamileliğimi öğrendiğim günden beri içimde kız hissi vardı çok şükür rabbim gönlüme göre verdi 🙏 bizde Alin Ebrar koycaz kısmet olursa 👼💞
Busraaras [bilinmeyen] evet yaz kış sararmayan dökülmeyen güzel kokulu yaprak ben seviyorum eşimde onayladı ikinci isim arıyoruz kuranda geçen nasipse artık☺ Evet zeynepte eskimeyen güzel bir isim her defasında kulağa hoş gelen benimde hoşuma gidiyor ama oda sana nasip olmuş kızına farklı isim bak bir eşe bir zeynep yeter ikinci zeynep kızından ağır gelir e az çekmiyorlar eşler bizlerden😄
duyguuumusluu Bence kesinlikle Mina, lina, hira, esila koyma yeni nesil bu isimle kaynıyor bir sınıfta 3-4 tane Mina hira olcak korkuyorum
KbraKoc Benimde kızım olacak İnşallah az kaldı kavuşmamıza 👧🏻 İsim işi gerçekten zormuş biz çok aradık düşündük ve İpek koymaya karar verdik 😍
KbraKoc [bilinmeyen] Zeynep ve Elif ismi kesinlikle eskimeyen ve eskimeyecek olan isimler bence ikisinde çok seviyorum ama koyamıyorum 😭