Hatice9 Merhaba bende Delta hospital a yeni başladım. Reyhan hanıma gidiyorum. Deltaya giden var mı ?
Annesininbalbocugu Hatice9 Bende reyhan hanıma gittim bir kere siz memnun kaldınız mı Çok merak ediyorum biraz endişelerim var Bana çok soğuk davrandi
Dilara93 Gyyildiz Erdem hastanesi için sezeryan canlısı diye duymuştum yani son Doğum yapan 5 tanıdığımda sezeryan olunca açıkcası doğruluk payı vardır die düşünüyorum fiyatı uygun Erdemin ama normal düşünüyorsan başka hastanelerede bak derim
Esrabz Zee88 bende Koşuyolu medipolde dusunuyorum. Yorumunuzu görünce sevindim☺ hemşerileri ve hasta odalari nasil
Zee88 Esrabz hemşireler ebeler çok tatlı..bebek hemşireleri çok ilgili☺️ Odalar çok aşırı geniş değil çok ufakta değil 👍🏼Tertemiz herşeyi👍🏼 Diğerleri gibi dğeil insan muamelesi görüyorsn
Hicranhicran SelinAbal Hamile bi arkadaşımda Yeliz hanıma gidiyor ve inanılmaz memnun bende kısmet olursa gidip bir kere muayene olup karar vereceğim
Hicranhicran Nefesimm Peki Doğum hafta sonu yada gece olursa geliyor mu yoksa nöbetçi doktor mu yaptırıyor doğumu
Esrabz Zee88 çok tesekkur ederim. Hastaneyu Çok fazla yorumlayan olmuyor. Tecrübeli birinden duyduguma sevindim☺
Nefesimm Hicranhicran exstrra ucret talep ediyor tum ozel hastanelerde aynidir ama ben mesela şahsen denk gelmezsem eğer seyma nergiz nilüfer halide doktorlardan varsa onlar da guvenilir sevimli sevilen doktorlar psikojime göre onlarda da yaptirabilirim doğumu 😊