Ayduru16 Bgn kontrole gittim 37 +6 kilosu 2,950 gr iki haftada 100 gr almış, Doktor bişey demedi, ama bu bebiş zayıf mı ne yapsam kilo alır😔😔🤔
Nejlavrl Ayduru16 benimki 36 haftada bu kiloydu canim ama banada benim ki haftasina gore tombik gelmisti bence zayif degil 3 kilo bi bebek dogsa sağlıklı olur kendini boyle düşünüp stres yapma kilo alsin istiyorsan muz kaşar ceviz badem findik yumurta bunlari ye mutlaka hergün
Basak26 Ayduru16 benimde 37+1 de 2950 gramdı bir haftada 120 gram almış geçen haftalara göre az almış dedim hatta kendime. Acaba herkesin mi bu haftalarda az alıyor 🤔
Eema Ayduru16 cnm 2950 çok normal herkes 3500 4000 kg çoçuk doğuracak diye bi şey yok sağlıklı olsunlarda gerisi boş içini ferah tut
Elif5361 Ayduru16 Valla bebek kilosu anne rahmine düşünce belliymiş ne kadar doğacağı ondan fazla takılma yemene dikkat et tabiki ceviz badem fındık süt muz kaşar peyniri soda bunları tüket bence sağlıklı olması önemli dünyaya gelince şişirirsin emzirirken 😂ayrıca zayıf da değil küveze girmesinler yeterki 🤲🏻
Asyaayaz1 3 kg bebek zayıf değilki gelişimi sağlığı yerindeyse 2500 bile doğsa yeterlidir bunu kafanıza takmayın🌸
Baloncuk41 Maşallah daha nolsun kilolu dogmasi cok iyi bisey degilki normal dogumdada sezeryandada dikişin daha fazla olur kilolu olursa dogunca emdikce alicak zaten kilo hic takılma buna benim 2. Bebegim İlkinde bende kilo alsin istiyodum hep 🙈 simdi doktora sormuyorum bile o söylüyo kilosunu
Basak26 Ayduru16 hiç canınızı sıkmayın belli yapıları minyon dur bebişlerimizin bende çünkü nesquik yiyorum kilo aldırır dediler muz kaşar ceviz çok yiyorum ki 2 hafta sonra bile doğsalar 3 ü geçmiş olurlar 3200 falan oda yeter bence
mminikmmucizemm Bence bebeklerin kilosuna takılmayın nolur.. 2 gündür hastanede yatıyorum 35+5im bebeğim 3003 gram ben de kilosu az mı diye taktım taktım kilo aldıracak şeylere yöneldim farkında olmadan şekerimi yükseltmişim şekerim yükselince suyum üst sınıra gelmiş halbuki normal değerlerdeydi herşey. Şeker yüklemesi sorunsuzdu suyum gayet iyiydi bebeğimin kilosu ortalamaydı ama ben de sizin gibi az mı çok mu diye kurcaladım çok kıyasladım geldiğim durum bu. Sağlıklı beslenin kontrollerinizi olun kilosuna takılmayın yaşamış görmüş biri olarak söylüyorum
Fatosfatos mminikmmucizemm nasıl suyu üst sınıra dayanmış? Benim de su az bende uygulayın benim de artar belki? Ne yemiştiniz?