emiras59 Merhaba hanımlar bel ağrısından yataktan kalkamayanlar da bugün en ön sırayı ben çekiyorum… sanki sırtıma bir bıçak sokup çevirip çevirip duruyorlar yatamıyorum ağrıdan iki gündür erkenden kalkıyorum 24+3 sanırım hamilelik şimdi başlıyor 🥺
minikprensimmm123 emiras59 23+1 deyim bende de baştan beri dir bel ağrısı var artık git gide daha da artmaya başladı ya aynı dediğin gibi sanki içeride bıçak dönüyor öyle ağrıyor birde kasık ağrıların oluyor mu canım
Ilkim_05 emiras59 21. Haftamız bitiyor Allahin izniyle ama sabahları ilk kalkarken belim.tutulmuş gibi sanki yatağı tutark kalkiyorum.kiloluda değilim anlamadım.daha cok var halbuki 😅 Allah yardımcımız olsun canim annelik işte..
emiras59 mavi_kelebek467 benim geç başlamış demek normal bel ağrısı gibi değil ama böyle bütün sırtıma yayılıyor sizin de öyle mi
mavi_kelebek467 emiras59 yok benim sadece bel kısmım ağrıyor. Normal ağrı değil kesinlikle katılıyorum, sanki damarlarım çekiliyor gibi.
Sultann1603 emiras59 yani siz şükredin valla ben dha şimdiden sanki doğurcakmşm gibi yürüym bel ağrısından 😅
mavi_kelebek467 bbbusrra-1 ben de öyleydim gerçi hâlâ öyleyim ama dediğim gibi başlarda ayağımın üzerine basamıyordum ağrıdan. Şimdi alıştım artık bu ağrıyla yaşamaya. 🤷🏻♀️
Sultann1603 emiras59 ilk gebelik dha hic kilo almadm hep aynı kilodayım nisanda hamile kaldm ozamandan beri ayniym
emiras59 Sultann1603 hmm daha yeni sizin ilk aylarda kiminin kasığına kiminin beline vuruyor benim kasığım ağrıyordu bel ağrım 2-3 gündür başladı