Ceyda23 24 haftalık olduk ve ben grip oldum boğazım. Ağrıyor pastil yada çay ne oneriyorsunuz acil yardım
Sibelmrt Ceyda23 pastil kullanmadan once doktora danışmalısın bence bende olmustum o haftalarda bogazın ıcın hıcbısey kullanma demıstı bana ıhlamur ıcebılırsın fazla degıl ama ben 2 kere ıcıyodum Baska bıseyde yapamıyoruz malesef🥺
[silindi] Ceyda23 Cıstus ve byopass marka pastilleri öneririm. 2-3 kullanımda etkisini gösteriyor. Bende ağır grip olmuştum her pastil olur hiçbir sorun oluşturmaz demişti doktorum.
Seymamuge Ceyda23 ilac tavsiyesi almayın bence çünkü kendi kafasına göre ilac kullanan çok insan var sizi yanlış yönlendirebilirler
nevamm1 Ceyda23 canım ben pastil kullanırim ne olacakkki diyordum bı baktım üzerinde kocaman harflerle hamileler kullanamaz yazıyordu bı o kalmıştı siginabilecegim o da olmadı hiç birşey kullanmadan atlattım ilk üç gün zorladı baya beni 🤦
Aysenur_20 Ceyda23 bende senin durumundayım canım 39 haftalık hamıleyım ne halım var ne bişiy burunlarım tıkalıı Yatıyorum terliyorum ama gene geçen bişiy yok doğumumada az kaldı napıcam bilmiyorum
Snmom Grip olduğunuza emin misiniz? Zira bende evden çıkmadıgim için üşüttüm sanıyordum ve sadece burun akintim vardı 7. Günün sonunda tat ve kokum gidince test verdim maalesef pozitif çıktı. Bu 7 günde hava kötüydü de Allahtan kimse ile görüşmedik.