hunilianne milena11 insan girdi mi çıkamıyo 🙈 ama ben kendimi tuttum çok az şey aldım oğlumun kıyafetleri ara renklerdeydi onları giydircem israfa gerek yok dedim😊 zaten aralarında 15 ay olacak kıyafetler yepyeni🥰
milena11 hunilianne ya ben bekarken bile kız bebek kıyafeti alır eşe dosta hediye verirdim bayılırdım.oğlum olacağını öğrendiğimde mağazaya gittim asla birşey beğenmedim falan çok zordu 🙈
hunilianne milena11 öyle oluyo yaa ben de oğlumda alacak bişey bulamazdım koca adam kıyafeti gibi yapıyolar
Berraeva Ben 2018 yılında Instagram’da gezinirken bi gün bi tuluma aşık oldum ortada ne koca var ne de hamilelik 😂 ilerde bı kızım olursa ona giydiririm ya da en kötü birine hediye veririm dedim 2021 yılına geldik ve kızımın olacagini öğrendim o kadar mutluyum ki bu tulumu onun üstünde göreceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum 🌸https://resimyukle.io/r/dD0MtPrvxf
milena11 Berraeva yaa çok duygulandım şuan🥺 allahım giydiği günleri de görmeyi nasip etsin 💗 çok çok tatlış
milena11 Yagmur8001 bende böyle fotoğraflar çekmek istiyorum hiç bişe gelmiyor aklıma ya😅 patiler çok şirin
aselveannesi17 Yagmur8001 aa bu patikleri hm den bende aldım eşime hamile olduğumu söylemek için çok şirinnn 😋😋💕💕
Yagmur8001 milena11 ya açıkçası bir kuru dal çiçek bebiş ultrason fotoğrafı ve aldığımız o mini ciciler miss gibi yapıyor her fotoğrafı 🤍👼🏻
Nurayaz milena11 Liste yapip herseyini topluca almıştım ☺ Bir tırnak makası görüp ağlamıştım şimdi bunla onun tırnaklarını mi kesicem ben diye 😂 herkes bana bakıyordu
milena11 Nurayaz hahahha😅 bende çorapları yıkadım asarken allahım bu ayaklar bunlara mı girecek diye ağladım 🙈
Kdk milena11 daha üç haftalıkken gidip pembe patik almıştım tavşanlı kulaklı😂 hayır cinsiyet belli değil neyine güveniyon da hemen pembeye saldırıyon 😂 Kızım olacak da boşa gitmeyecek bari aldığım 😁
gulsah_2013 İlk öğrendiğimde çorap aldım eşime kutuda testle beraber verdim 😊 ikinci olarak ta anneannem bebek arabası için para verdi indirimde bulunca hemen aldık 🙂
milena11 gulsah_2013 ne güzel keşke bende bçyle süpriz yapabilseydim heyecandan yapamadım içime ukte kaldı 😔