253626 milena11 ben de çok tez canlıyım ama çok korkuyorum inşallah sağlık sıhhat hepimiz kucağımıza alırız benimki mücize bebek oldu tüp bebek için gün sayıyordum hamile olduğumu öğrendim şuan 21.hafta oldu hep korkuyorum
milena11 253626 seni okadar iyi anlıyorum ki bende benzer bir durumda hamile kaldım doktorum tedavisiz çocuğun olmaz dedi büyük ihtimal tüp bebek gerekicek karar verince gel dedi o ara hamile kaldım alahıma bin şükğr eksikliğini hissettirme. Ama sende hiç kötü düşünme hep iyi düşün iyi olsun olumsuzu çağırma kendine
Bahar_kzlrmk00 milena11 cok tesekkür ederiz Amin inşallah tüm miniklerimiz sağlıcakla giyerler😊🙏🏻erkekler öyle ama doğmadan birşey hissetmiyorlar biz anneler gibi değiller benim oğlan içeride boks yapar mesela ama eşim ben dediğim zaman elini falan karnıma koyar tabi bunu hisseden oğlumda boks yapmayı keser babamıza garezlik erkek milleti işte 😂
mervenrrr milena11 Ben daha hamile olduğumu bile bilmiyordum bim’e gelen aktüel ürünler kısmından battaniye, peluş yastık,çorap, patik almıştım sonra öğrendim ki zaten hamileymişim içime doğmuş gibi hissetmiştim sanki🥰🥰
mervenrrr 2609nrgl Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah tez zamanda mucizeni kucağına almak o güzel duyguyu tatmak nasip olur. Gönlümü ferah tut bunca hamile hepsi bir dua etse inşallah rabbim kabul eyler🥰🙏🏻
FasulyeveAnnesi3 milena11 son aylrda bırakma canım ama ilk 4 ay nişey alma insan hevesleniyor anlıyorum seni ama bende ilk gebeliğimde heveslenip 2 aylıkken takım filan almıştım sonra düşük yapınca bakıp bakıp çok ağladım herkeste böyle olucak diye bişey yok ama
milena11 FasulyeveAnnesi3 yani haklısınız da zaten ilk başta alınan beyaz zıbın vs oluyor allah korusun kötü bişe bile olsa saklar diğer bebeğime kullanırım diye düşündüm. Zaten il 3 ay en büyük ris ondan sonra da yavaş yavaş almak daha kolay gibi geliyor🤷♀️
Asyaa02 milena11 biz de ilk tulum almıştık cinsiyetini öğrendiğimizde. 2-3 hafta önce de sepet beşik ve biberon aldık😊 şu an 25+0 haftalığız. 7. Aydan sonra artık tüm ihtiyaçlarını almaya başlayacağız inşallah 🙏🏻
Betl milena11 kızıma ilk elbise almıştım bunda 15 haftaligiz daha için gidiyor ama almadım yelek örmeye baslicam sanırım 😊
mummy_mom milena11 ben ilk once tulum aldım.sonra zıbınlar aldım.ama tulumu baya tuzluya aldım bilmeyerek.150 tl verdim incecik tuluma 😂😂
milena11 mummy_mom yaa evet bende ilk alışverişlerde çok pahalıya aldığım şeyler oldu 😅 sonradan akıllandım
FasulyeveAnnesi3 milena11 biliyorum canım işte ben hatayı zıbın değilde takım önlük patik falan alıp abartarak yaptım tabiki al ama benim gibi abartma 😓