MeryB Ciğer sevmem o yüzden hiç dokunmuşluğum yok. Ama geçenler de çilek yedim. Emin’im bir yerime sürmediğime ama şimdi tereddütte kaldım 🤭😔
Deniz14 Semaselcuk ben bilerek çiğ ciğere dokunup bileğime dokundum bilerek yapınca olmuyo diyolar denemek istedim doğumca görücez😂
portakalcice Deniz14 5+1 de keseyi (kese de boştu )7+1 de kalp atışı duyduk herkesin farklı oluyor on gün sonra gidince bebeği görürsün inşallah kalp atışı ile birlikte
Deniz14 Semaselcuk ama bizim sezaryen olucak büyük bir ihtimalle o yüzden mayısa denk heliyo mayıs sonu ne zaman gelirse gelsin sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
Nursem Ya şimdi dikkat ediyorum yerken de 😂 o muzu yerken ne kadar dikkat etsemde dudak kenarlarına değiyor o nolacak 😂😂🤔
pamuksekerinannesi Semaselcuk Benim Ablam kaynanasının buzdolabından habersiz çilek almış yemiş sonrada elini bacağına sürmüş.. Sahiden çilek çıktı bacağında.. Tıp dilinde hemanjion diyorlarmış
elifelif Semaselcuk benim kardesimde var cilek izi kulagini tam arkasinda kucuk bir cilek izi 😂 cilek zamani geldiginde yazin kipkirmizi oluyor 😄