Ulkugundogan Kızlar hastane değiştirip büyük Anadolu ya geçmek istiyorum vaktim azaldı 34 haftalık hamileyim çok acil önerilerinize ihtiyacım var gökhan öcal yada özge piri mantarı çok duydum birde muayeneleri nasıl sadece hastayı mı alıyorlar içeri eş de girebiliyor mu? Mesela doğumu planlarken karısıyorlar mı ben epidural normal için gitmek istiyorum biraz da oraya mesela doğum da refakatçi sınırı oluyor mu? Anlaşılan fiyat oda dahil diyorlar oda özel mi oluyor iki kişilik mi? Ya randevu aldım gidicem ama dayanamadım tecrübelerinizden yararlanmak istedim
Z_Arslan Ulkugundogan ben yeni açılan büyük Anadolu’ya gidiyorum. Sefa erdem beye çok memnunum ama doğum hakkında bilgim yok daha 16haftaligiz
ElifKoseSancak Merhaba ben de samsun anadoluya sefa beye gidiyorum bastan beri ilk konusmamızda hastane ile ortalama 4 bine yakın bir fiyat soylenmişti sanırım yanında refakatcı olacak kişi korona testi olup oyle kalcak dendi seçtiğin odaya gore de fiyat değişir bende 24.haftadayım yaklasınca ancak daha ayrıntılı bilgi alırım şimdilik bildiklerim boyle arayıp ya da telefondan da yardımcı olurlar size Rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin
ElBah Bende hastane için orduya gidiyorum ama burda da bi doktorumun olmasını istiyorum, hangi hastane hangi doktor önerirsiniz nereye gidiyorsunuz, hastane doğum fiyatlari hakkında bilginiz var mi mesela🐣🤩
Ruyaruya12_ ElBah Sefa Erdem Özhan. Çok memnunum . Ne normal diye ısrar eder ne sezeryan . Doğumu bebek kendi belirliyor aslında :) çekinmeden her saat ulaşabiliyorsunuz, ilgili …
Bgozdenurkol 4500 TL normal ve sezeryan 5500 TL epiduralli normal doğum şeklinde bi ücret standardı var eşin de girebilir muayene esnasında. Gökhan bey sezeryancı bir doktor ama Özge hanım normal doğum taraftarıdır. Odalar tek kişilik lavabosu içinde gayet güzel ve ferah oluyor.
Hlyarsln Bgozdenurkol yaaa şuan cok şaşkınım cidden bnde gokhan beye gıdıyrm 30+2 gunlugum bana henuz doğum şu şekilde olacak gıbıısbden pek konuşmadık sadece 32 haftalık olunca dedı ben sana sorcam dusuncen ne yonde dıye ona gore bebege gore karar verecgız demişti cıdden sezeryancı bir doktor mu
Z_Arslan Eğer çalışıyorsanız sendikamız varsa ve sendika bu hastaneyle anlasmaliysa indirim oluyor muayne ve doğum da
Bgozdenurkol Tabiki hastanede kasaya bu bilgiyi verirseniz eğer anlaşmalı kurumlar arasında mevcutsa belirli miktarlarda indirim sağlanıyor