[silindi] Smsahan çok su içiyorum aslında ama sanki bu ay hiç enfeksiyonla karşılaşmadım akıntı olmadı
Masal53 [silindi] canım bunun cevabını en doğru ultrason verir ben kan testi yaptığımda doktoruma sormuştum ultrasona girmeden net bişey söylenmez demişti
Masal53 [silindi] hayır bişey taşıma bişey itip çekme ani hareket yapma biyerlere uzanma doktora gittin mi zaten söyler ilk zamanlar olduğu için sakin zaman geçirmen lazım
Kizanesi [silindi] kan testi ver en sağlıklı kararı alirsin Allah gönlüne göre versin inşallah canım 🌸💕
Fatosef [silindi] 6 haftalık gibi bisey oluyor ama yine de test yaptır cnm kesin olarak o zaman belli olur. Ultrasonda yani.
Masal53 [silindi] sakin olman lazım ama ben gebeliğimi öğrendiğimde doktora sordum nelere dikkat etmem gerekiyo diye doktorda artık gebesin sakin ve dikkatli hayat sürmen gerekiyo 9 ay boyunca demişti
[silindi] Masal53 olamıyorum ki çok ağrı giriyor ya bide ben çok cips düşkünüyüm ilk doktora onu sorucam zaten 😂😂😂
Yagmr000 [silindi] testinin pozitif çıkmış enfeksiyon bende de var bende sadece göğüs hasasiyeti oldu başka da bir belirtim olmadı
[silindi] Yagmr000 yarın sabah sağlık ocağına gidicem ama çok ağrıyor karnım sanki adet olucakmışım gibi kasıklarım da hareket gibi bişey oluyor nasıl adlandırıyorsanız