Annecik_ anaokulu benim. dusuk riskiyle ogrendim doktor o zmn heyet vermedi benim de dr dr gezcek halim yoktu 1 ay ucretsize ciktim. bulantidan sancidan kivranirken okulun islerini yaptim yattigim yerde. 1kere cok sinirlendim baska hocalarin da ayni komisyonda gorevli oldugunu kibarca mesajla soledim mudur yrd.na, sonra mudur aradi rica etti ertesi hafta, biraz toplamistim yine yaptim ama insanin cok zoruna gidiyor kullanilmis gibi hissediyosun.
sonra kanamam oldu hastanede yattim bebekleri once Allah sonra doktorlar tutundurdu. o halde bana heyet al heyet al gelmiceksen sinifa hoca gorevlendircem dedi. sinifta da 4 cocuk var. diger siniflara bölünebilir yani. o surecte yine komisyonun isleri vardi hicbirini aksatmadim yattigim yerden yapmaya çalıştım. ha bu arada 26nisanda uzaktana gecildi malum. ucretli nasil uzaktan yapcani bilmiyomuş bana 3mayista sen basls yap seni erken goreve dondurum dedi. kanamanin başlayacağı hafta o haftaydi kahverengi lekenin gelmeye sancinin vurmsya basladigi hafta yatakta 2 buklum uzaktan yaptim. somra kanadi hastaneye iste. meger beni baslatmamis hocam 21 gun sonra benim surekli mudur yrd.na yazmam neticesinde ilce mebbise giris baslatti sonra da doktorum profa yonlendirdi sagolsun adam heyet verince birsz rahatladim beynen. eşim tasinalim tayin iste diyor ama ben evden cikamiyorum nasi ev bakicam nasi ev tasicam nasi okul bakicam ki. anasınıfı mudurleri de bi tuhaf. gruplarda okuyorum cok tuhaf seyler yapiolar. benimkisi tamam bole yapti ama sorunca sen parandan olma heyet hakkin o yuzden oyle dedim dedi yasli zaten. biraz ters konusabiliyor bazen ama zulum de etmiyo isin dogrusu ne mudurler var yani. zaten Allah nasip eder de dogurursam analik izni vs derken okula ugramicam. uzerime zimmetli komisyon gorevi de var benden baskasinin yapabileceği bisey degil. baska okula da gitsem onlar beni hep rahatsiz edecek bu konuda. ustelik maddi girdi cikti da var tamamen bitirip teslim edip oyle ayrilmak daha mantikli geliyor cunku kimseye guvenmiyorum. ay cok uzun oldu ama okuyabildin ins