Merhabalar ben ortaokulda branş öğretmeniyim. 32. Haftama bu perşembe gireceğim. Ben idari iznimi bile sırf 8ler için kullanmamistim 30. Haftaya kadar sınavları olduğu için okula ve kursa devam etti. 30. Haftadan sonra idari izin hakkımı kullanayım dedim raporu aldım. Neyse bu hafta da malunuz okul 2 temmuza kadar devam ediyor diye en azından iki hafta bari aktarma yapayım dedim çalışabilir alsam olur mu diye sordum idareye. Dersinizi baskalarina dağıttık olmaz dediler. Moralim çok bozuldu. Şu an zaten okula gelen öğrenci yok denecek kadar az biliyorum ve program değişse de öğrenciler mağdur olmaz yani karne sonrası kim gelecek Allah aşkına okula. Sırf program değiştirmemek için bunu yapmaları beni çok üzdü ben sırf sınava girecek öğrenciler için hamile halimle okula devam ettim, ricalarini kırmadım onlar iki haftalık programı ayarlayamiyorlar. Benim gibi olan hocalarım var mı acaba? ( Bu arada evet belki idari izin alıp sonra 32de başlamak etik değil ama kimse mağdur olmayacak ben başlarsam zaten öğrenci gelmiyor okula başka koşullarda olsa ben de sürekli öğrenci için öğretmen değişikliğini kabul etmem asla )