Nejlavrl Arkadaslar sağlık ocağında yarin egitim vereceklerini soylediler ne eğitimi veriyorlar acaba eğitimin içeriğini bilen varmıdır🤰🏻🌸
DuruMom Nejlavrl eğitim dedikleri bilgilendirme konuşması oluyor😁 İşte nasıl emzirmen gerekir sütünü nasıl saklaman gerekir gibi benimki hemen 5 dakika sürmüştü kontrole gittiğimde anlatmıştı
Sed22-09 Nejlavrl bilgilendirme yapılıyor canım, sütünün gelmesi için şunu yap emzirirken bunu yap vs diye :)
Fatosef Nejlavrl emzirme ile ilgili bilgiler veriliyor. Doğumdan 4 gun sonra topuk kanı almak için gelmenizi söylüyorlar.
Nejlavrl Sed22-09 sonuncu tahlillerimi verdim bugün sağlık ocağına 😃orda soylediler yarin gel egitim verecegiz diye bende bisi sandim emzirmeyi hastanede hemsirelerde gösteriyor dogumdan sonra
teachervera Nejlavrl Sabahın köründe onun için gittim 😊bol su, helva, uyku, psikoloji süt yapar dedi bu kadar
Nejlavrl Masal53 gitmeyeyim bari bende egitim deyince bisi sandim sağlık ocakları tıklım tıklım aşı kuyruğu var deli gibi zaten guvenli değil 😃
Masal53 Nejlavrl 😁😁 emzirmeyi internetten de öğreniriz olmadı annemiz kaynanamız zaten gösterir 😁😁 bende gittim ama bana eğitimden bahsetmediler 😁😁
Nejlavrl Masal53 evet hem annem hem kayinvalidem yanimda olacaklar arti birde zaten hemsire gelip gösteriyor nasil emzirmen gerektiğini 5 dk icin mi çağırıyorlar bu kalabalikta gebeleri oraya sasirdim valla 😃
Nejlavrl Masal53 oyle yapacağım canim büyük ihtimal zaten kendimi zor kaldıyorum artik 5 dk icin gidemem oraya kadar