Kbrpsygt Hndan 16. Haftada belli oluyor. Bazı doktorlar 12 den sonra da tahminde bulunuyorlar ama kesinlik belirtmiyorlar
Nry0682 Hndan bazı doktorlar 12 de tahminde bulunuyo 16 da tam belli oluyo.Benimde %51 erkek dedi 12 ci haftada 16 da kesin erkek dedi
Portakalgeliyor Hndan Merhaba 12+4 te öğrendim ben tahmini olarak ama yüzdeliği yüksekti 🎈 . Şunu söyleyebilirim bebeğin cinsiyeti 16. Haftada iken organ olarak tamamlanıyor bu yüzden tabiki yanılmalar oluyor ve doktorlar tahminde bulunmak bile istemiyor bazen ..
BusraUras Hndan doktorun görüşüne bağlı. Benim ablam 9.hafta da öğrenmişti cinsiyeti ben 11.hafta da.
Cansu-1 Hndan bebeğe bağlı birazda 19 haftalığız her gittiğimde açmıyor bacaklarını bekliyoruz öğrenemiyoruz diğer kontrolümüz 21. Haftasında inşallah ozaman gösterir diye bekliyoruz 😂🐣
Ygmrakts Hndan benim doktorum o haftalarda %90 erkek demişti ve bildi. Detaylı ultrasonda belli olabilir
MugeninNefesi Hndan benim kızım 12. Haftada belli oldu 🤗 doktorumuz kesin ufak bir ihtimal değişir dedi değişmedi minik kızım kesinleşti şu an 21. Haftamızdayız