Rbn Arkadaşlar ölüyorum artık mide yanmasından bir lokma yamak yiyemiyorum uyuyamıyorum lütfen bi çözümü olduğunu söyleyin hastane randevum 2 hafta sonra o zaman kadar beklemekte mahveder beni
Ebruuu42 Rbn rennie duo şurup kullanıyorum anında kesiyor mükemmel bir şurup doktorunuza sorun kullanın
Firstlady Seymamuge ya bana doktor yazmisti. Curuk gibi mi yoksa banami oyle geliyor? Aslinda hic kusmadim simdiye kadar ama o ilaci agzima alinca kusucakmis gibi oluyorum. Sakiz gibi cignenmelimi sartmi?
Fairymom Rbn randevuyu beklemene gerek yok sağlık ocağında doktorunda yazar muhtemelen gaviscon verir ama ilk hamileliğimden biliyorum gaviscon biraz kullandıktan sonra etkisi azalıyor rennie daha etkili yinede doktorun yazdığını kullan.
MelSer Rbn ahh çok çektim halende çekiyorum o mide yanmasını 🤦🏻♀️ kırmızı elmayı soyup yemeyi deneyin. Ve arkadaşların dediği gibi gaviscon şurup rahatlatıyor kaç şişe bitirdim saymadım 🙈
Aysenurmom Gaviskon duo . Yemeklerden yarım saat sonra yiyebilirsin porsiyonlarını küçült ara öğünler yap . Yemekten önce ya da sonra sıvı alımı yap yemekte çok fazla su içecek tüketme . Beslenmene dikkat et çok geçmiş olsun
Denizinnannesii Rbn doktorada gitsen ya caviscon vericek yada rennie vericek bekleme istersen alırken eczaneye soyleyin hamile olduğunuzu verirler
QOH byzza16 bende de oluyor ama yakan yiyecekleri yavaş yavaş analiz edip tüketmeyi bırakıyorum.Gaviscon anında kesiyor demişsiniz ona rağmen yanma oluyor zannettim ☺️ Yoksa gebelikte mide boğaz yanması çok yaygın.
Nurssss Rbn dolaptan cıkardıgın soğuk salatalığı komple soy hızlı hızlı ye elinde ısınmadan muhtesem geciriiyor