zehranurr https://resimyukle.io/r/Yu0u7WdQbO kızlar kayınvalidem için aile hekiminden biontech aşı randevusu almaya çalışıyorum ama sürekli böyle bir hata veriyor. Sebebini bilen var mı?
Snyrs zehranurr biontech aile hekiminden almaya çalışınca hata veriyor hep benim ailemde almaya çalışıyor onlardada aynı hatayı verdiği için hastaneden randevu aldılar
zehranurr anneyimmm_ uygulamada artık ciddi bir sıkıntı var kaldırmıyor galiba mhrs ye girene kadar 100 kere hata verdi zaten
Zeyyyn Zeyyyn zehranurr e nabız diye aratın aynı şekilde çıkıyor ama galiba sistemler yogun ara ara deneyin
Ilkayy zehranurr sağlık hekimlerinde aşı kalmamış canım ondna hata veriyor devlet hastanelerinden alabilirsin
Munisee zehranurr ben dun haberlerde arrik asilar randevusuz olucak diye duydum yanlis duymadiysam o yuzden sistem hata veriyor olabilir bi gorusun saglik ocagiyla veya 182 yle en dogru bilgi ordadir
marbling10 zehranurr bizim sağlık ocağı hemşiresi WhatsApp ta paylaşım yaptı “ 45 yaş üst randevu olmadan biontech aşı olmaya gelebilir” diye, bir sorun randevu almanız gerekmeyebilir ellerinde aşı varsa
EbruMeva Bence yoğunluktan kaynaklı tüm sgk li ve memurlara aşı çıktığı için herkes hücum etti sanırım. Bende normalde mhrs uygulamasını devamlı kullanırım dun gece aşı randevusu için 1 saat girmeye uğraştım 🤔
Eylul_naz09 zehranurr yogunluktan dolayı sıstem çökük o yuzden hata verıyo alınmıyo ara ara kontrol edın .
Bebisininannesi1202 Bu sabah arada 20dk sonra ulaşabildim zaten hattı düşürmesi ayrı bir problem ulaştığımda sistemde sorun var başka bir zaman arayın dedi
BorasMom Sistem çok dolu 182 düşmüyor 2 kere düşürdüm bana daha sonra arayın sistemlerde sorun var denildi e-nabız’da çok yavaş açılmadı bir türlü bende🙈