eminegmssy-18 Selam arkadaşlar, son zamanlarda Eminönü’ndeki havuzluhandan alışveriş yapan var mı? Ben en son 3 sene önce gitmiştim oğluma alışveriş yapmak için fiyatlar uygundu şuan nasıl acaba fiyatlar
Deletedmom23234 eminegmssy-18 Ben gitmedim de eşim kayınvalidem teyzesi falan gittiler bebeğe kıyafet vs. Almak için çok pahalıydı herşey ateş pahası cidden 🥺😔
byzza16 eminegmssy-18 bizde ordan aldık çogu şeyini fiyatlar çok ucuz değil ama heryer de öyle artık bebek kıyafetleri çok pahalı
Omerhatice eminegmssy-18 bende en son 3 sene evvel ogluma ordan alışveriş yaptım.. Ama bu dönemde pandemiden kalabalıktır falan diye gidemedim.. giden bir yakınım vardi naptin diye sorduğumda boşa gittim buralarla ayni fiyat hatta bazı sey daha pahali geldim burdan alicam demişti.. Bende lc den civilden trendyol hepsi burada ve instadaki bebek alışveriş sitelerinden yaptım alışverişlerimi 🤗
Adilekorkmaz eminegmssy-18 ben 2 hafta once gittim cok kalabalik degildi ama fiyatlar gercekten pahali magazalarin indirim gunleri bekliyip oyle alisveris yapiyorum
eminegmssy-18 Deletedmom23234 eşimde oraya gidelim alışveriş yapalım diyor pahalıysa gitmeye gerek yok sanırım
eminegmssy-18 Omerhatice pahalıysa gitmeye gerek yok 3 yaşında bi oğlum var oralarda onu yormak istemem😔
Sultn34 eminegmssy-18 merhaba bende ablamı gönderdim pandemiden dolayı. Yani toplu kıyafet aldık biz yeni doğan takım zıbınlar alt üst takımlar olsun ağız mendili müslin örtü ve bana hastanede giymelik gecelik felan 1000 lira vermiştim ablama harcamış hepsini 😂 kendide artı olarak yeni doğan 10lu hastahane çıkışı almış. Önce uygun gibi geldi sonra elbiselere bakınca da detaylı düşününce çok pahalı da geldi. Ve aldığım kıyafetler çocuk bir büyüse asla 4 aydan sonra gelmeyecek kıyafetler ablam tecrübeli diye gitti ama bebek biraz büyüyünce tekrar alışverş yapmam gerekicek. Uygun mu değil mi hala karar vermiş değilim.
sedaylmzz eminegmssy-18 Bir kaç gün önce gittik bişeler aldık ama gidip yorulduğumuza değmedi ebebek civil vs gibi mağazalarla aynı fiyatlar hatta daha pahalı 🙄