Eveetttt kızlarrrrrr doğum hikayesi yazma sırası beenndeeee 😊😊😍
Çok şükür 14 haziran saat 17.45 spinal sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Biz aslında normal doğum olarak başlamıştık ama sonrasında sezeryana döndü çok şükür bin şükür bebeğimde bende gayet sağlıklıyız. Öncelikle devlet hastanesinde doğum yaptım, sezeryan öncesini anlatıp üzmek istememo yüzden direk sezeryan hikayeme baslıyorum . Beni ameliyathaneye götürdüler öncelikle sırtımdan iğne vuruldu asla korkmayın kedi tırmalaması gibi birşey. Zaten sonrasında yatırıyorlar 1 dk sürmedi belkide uyuşmam
Sonrasında doktorlar başladılar aynı zamanda benimlede konusuyorlar benim içimde biraz korku birazda endişe var ilk doğumum nasıl olcak diye düşünüp durdum ama hep dua ettim Allah kimseyi o yolda koymasın, yaklaşık 5 dk ya sürdü ya sürmedi doktor bey Alperen geliyooo dedi bi baktım oğlumm nasıl ağlıyorum çok duygulandım çok ağladım 😊 bebişim 4250 gram doğdu ilk muayenesini yapıp hemen yanıma verdiler o kadae güzel bir duygu ki Allahım isteyen herkese nasip etsin, sonrasında yaklaşık 15 20 dk daha ameliyatımız sürdükten sonra bizi odaya götürdüler. 2 saat sonra su ve nescafe içmeme 4 saat sonrada çorba komposto yemeye izin verdiler. Beni zorlayan ilk ayağa kalkış oldu ama oda başım döndü biraz ondan asla korkmayın hiç bir şey yavrularımıza kavuşmaktan önemli değil biz onlar için herşeyi yaparız çünkü biz Anne yiz ❤️ şimdi mışıl mışıl uyuyor 2 saatte bir emziriyoruz bebeğim biraz iri olduğu için şeker takibi yapılıyor sürekli, bende ilk ayaga kalktıktan sonra artık kendim kalkıp oturabiliyorum Allah doğum yapacak bütün arkadaşlara güç kuvvet versin herşey gönlünüzce olsun bi an önce yavrularınıza kavuşmanız dileğimle ❤️