Sedagll Kızlar geçmeyen ağrım ve kasılmam var 35 haftalık oldum bugün çok acı çekiyorum. Dün akşam cinsel ilişki yaşadık eşimle… Bu acı nasıl geçer..😭😭😭
Minigimm0611 Sedagll şuan aynı durumdayım duşa girdim belki iyi gelir diye ama yok adet agrısı gibi agrım var benımde ama sancı değil sanki.yarın kontrolüm var dişimi sıkıcam yarına kadar cok kötü olmazsam
Masal53 Sedagll ağrı kasılman düzenli ise doktora git düzensizse zamanları yalancıdır vücut kendini doğuma hazırlıyodur ☺️
Busrakzlkc Canım sancı aralıklarını kontrol et kasılma şeklinde 5 dk dan az bi sürede geliyorsa kontrol için bi nst çekilmende fayda var
Busrakzlkc Sedagll son kasılmandaan sonra saat ile dakika tut iki kasılma arası süre ölçümü yapmalısın
multefit Sedagll uygulamanin daha fazla yazan kismina bas asagidan kasilma sayici var yardimci olacaktir
Minigimm0611 Sedagll seninki sancı sanırım sen vakit kaybetmeden git bence canım nolur nolmaz için rahatlasın her ihtimale karşı.
Nejlavrl Sedagll kiyamam rabbim sag salim kucağınıza almayi nasip etsin acaba iliski yüzündenmi oldu biz korkumuza girmiyoruz esimle doktor artik yasagi kaldirdi ama biz doguma kadar yapmamaya karar verdik bisi olmasin diye
Sedagll Emel123 durdurdular çok şükür 7 tane hap içtim..bir daha olursa ne yaparum bilmiyom 1 santim açıklık varmis
Emel123 Sedagll korkma hiç 😊 bebek istediği vakitte gelir. Bi şaşırmış vaktini ama olsun. Sağlıkla alacaksın kucağına inşallah. Korkacak hiç bir şey yok. Ne şanslısın ki açılman da başlamış. Rahatça doğurursun.