Busrakzlkc Shzdgn ikili üçlü dörtlü test ayrıntılı ultrason yaptırmış mıydınız ? Boyle anomaliler ozaman tespit edilebiliyor çünkü. Geçmiş olsun . Yani kalbinde delik dediğiniz tam olarak ne nerede bilemiyorum. Anomaliler genelde boyle sorunları beraberinde getiriyor malesef. Tedavi seyrine göre durumu değişiklik gösterebilir oyuzden birşey soylemek çok zor. İnşallah biran once toparlar.
Ghh Busrakzlkc İlk bebeğim sezeryan çatı muanesi falan yapmışlardı iyiyidi doğum anında da 3 cm açılmam oldu ama bebeğimin kalp atışı yükseldi ve bebek aşağı inmiyordu sezeryama alındım 2.hamileliğim ve 35 haftalık normal yapmak istiyorum sizce yapmalımıyım yapsam ne gibi riskleri var Aralarında 3 yaş 4 ay olacak
Busrakzlkc Ghh sezeryan sonrası normal doğum yapanlar mutlaka oluyor ama benim düşüncem eger 3 ten fazla çocuk düşünmüyorsanız tekrar sezeryan olmakta bir sakınca yok. Zaten bir sezeryanınız var. Normal doğum her gün gördüğüm şahit oldugum için soyluyorum yapanada tabiki saygım sonsuz. Ama çok travmatik bir eylem. Hemde hasarı biraz fazla estetik açıdan. Yani bende sezeryan olmayı planlıyorum tabiki karar size ait 🙏
aysem09-01 SerpilEsra canım bende Perşembe yapıcam doğumdan sonra bebeğin nasıl bilgi verirmisin çok merak ediyorum aynı haftada doğum yapıcaz
Nazoo_00 Sezeryan dogum sonrasi yanımda sadece esimi istiyorum, zorlanır miyiz, hemşireler ne kadar destek veriyor
Busrakzlkc Nazoo_00 eşiniz tabikide kalsın ama yanınızda emzirmeye , bebeğin ve sizin bakımına destek olacak birinin kalması daha doğru olur.
aysegul-17 Busrakzlkc merhaba 35+6 olarak 10 gün önce doğum yaptım bebeğim şuan yenidoğan yoğun bakım da akciğerinde zatürre teşhisi koyuldu ağzında az miktarda kan gelmiş entübe haldeydi 2 gündür burnundan oksijen veriyorlar zatürre de süreç nasıl işliyor tedavisi nasıl oluyor sizce kaç günde çıkar ileride kalıcı bi sorun kalır mı
SerpilEsra aysem09-01 gercektenmi senin dogum sebebin ne cnm bebegn kac kg. Özel tartisma acalm haberleselm.
Busrakzlkc honeyland bir adet iç zıbın. Bir takım kıyafet(alt,üst yada tüm tulum) 1 eldiven 1 çorap şapka bebek bezi ve ince battaniye ideal ve yeterlidir. Kullanımınıza baglı olarak ıslak mendil getirebilirsiniz
Iscn Busrakzlkc bebeğin solonum sıkıntısı oldugunu biz evde anlayabilir miyiz ve ne olursa doktora götürmeliyiz?
Busrakzlkc Iscn en belirgin belirtiler morarma,emmeme,nefes alış verişinde zorlanma görürseniz mutlaka doktorunuza başvurun
Uyumsuzzz Busrakzlkc merhaba oğlum şuan yoğun bakımda akciğer enfeksiyonundan solunum takviyesi ve antibiyotik alıyor ne zaman cıkar yavrum 😢
Busrakzlkc Uyumsuzzz durumuna ve gelişimine göre doktoru karar verir malesef şu kadar gün kalır yada şu gun çıkar demek doğru olmaz . Gecmiş olsun.
gazetecianne Uyumsuzzz bizimkilerde de vardı 7-8 günde çıkıyorlarmış. Antibiyotik 7. Gün fayda ediyormuş kültür alıyorlar sonra bakıp taburcu ettiler bizi ve biraz kilo almasını bekledik 1 gün. 8 günde çıktılar
gazetecianne Busrakzlkc yeni bebeklerim 4 gün önce küvezden çıktı ama birisi biberonu tutmuyor ben de emzirirken yetiyor mu yetmiyor mu diye tereddüte düşüyorum. Oradayken biberonla beslendiği söylendi nasıl besliyorsunuz neler yapıyorsunuz beslerken. Bana denilen herşeyi denedim olmuyor ne biberon ne meme sürekli uyuyakalıyor
Busrakzlkc gazetecianne biberon tutmuyor ama göğüsünüzü emiyolar mı ? Yani biberonla beslemeden taburcu edilmezler zaten. Önce emzirip sonra biberon veriyorsanız ozaman tutmuyolarsa doydukları için tutmuyorlardır. Emzirmeden once biberon vermeyi deneyin emin olmak istiyorsanız
gazetecianne Busrakzlkc göğsümü sadece 5-10 dk emiyor. Uyuyakalıyor uyuduğu zaman da 3 saat uyuyor.. normal mi Biberon tutmuyor doktor mama takviyesi de yapın dedi ama yapamadık.