Melekon00 Sevimlianne_adayi benımde öyleydi ikinci silik gibi sımdı 11 haftalıgım inş senınde degerlerın cıkar
momsboys Nehir-Poyraz hayırlı olsun canım var cok yeni 2 gün sonra tekrarla kan testini düzenli en az 2 kat artıs varsa hersey yolundadır
Nehir-Poyraz momsboys öyle yapcam canım daha önce kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum cuma pazar yine kan vercem haftaiçi de doktora gdicem
Aslinur Sevimlianne_adayi 2.testte var gibi buda benim testim 6 gün kala yapmiştim şimdi 3aylık olduk inşallah vardir erken gebelik testi yapın derim
35esra35 Nehir-Poyraz tebrik ederimm🥳daha çok yeni. ani harketler yapma yukarılara uzanma Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim❣️
Kubbbraa Nehir-Poyraz tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin iki haftalık filan 😀😀🥰
Nehir-Poyraz Sevimlianne_adayi bu testte benimde öyle olmuştu predictor early aldır en net o gösterir en az betayı bile gösteriyo o
Sevimlianne_adayi Nehir-Poyraz tamam canım şuan konyadayım giderken alıcam o testin resmini atar mısın