MMmommy hamam böceği, çiyan. Bu ikisinden bıktm. Az önce kapının çerçevesinin altından çıktı. Bu haftaiki defadipköşe temizlik yapıldı.Buna rapmen çıkıyor delircem artıkl :(((())))
Kubrah MMmommy büyük ihtimalle alman hamam böceğidir o böcekler öldürmeyle bitmez internetten bi bak istersen
Deletedmom23234 MMmommy Kesinlikle ilaçlama yaptırın. Annenize veya kayınvalidenizde kalırsınız 2 3 gün. Bebeğiniz doğduktan sonra uğraşamazsınız bebeğin bir yerlerini ısırırlar çünkü
BlueButterfly MMmommy bayerin bi ürünü var K-othrine resmini çekip atabilirim isterseniz eczaneye sorun tarif ederler 1 yil evinizi koruyor ve o kutu size 2 yil da gider yani
MMmommy Bunlar zehirliymiş diye okudum. Hamileyim diye iki katı korktum. Burda daha önce ısırıldığını söyleyen birinin yazısını okudum :( İlaçlama yapılması zararlı olur mu gebelikte? 2 gün evde durmam gerekirse :( ))
[silindi] MMmommy ciyanlar sokar dikkat et anneannemin ayağını sokmustu günlerce şişti agiridi Aman Allah muhafaza çok dikkatli ol. Senin bebikin de var. Bende hamam böceği görüyorum bazen yerimden sicriyorum korkuyorum lanet gelsin onlara 🤯🤯😤😤😤
[silindi] BlueButterfly 1 yıl mi koruyor 😳😳 bahsettiğiniz bende de var ama nasıl kullanıyorsunuz benim evimi neden korumuyor ben mi yanlış kullanıyorum☹️☹️
Mucizebebekannesi MMmommy bence ilaçlama yaptır benim evimde müstakil bahceli bir ev yazın bendede aynı şikayetler oluyor eşim ilaçlama yapıyor her yere her köşeye kokusuz ilaçlar var bir kaç saat evden çıkıyoruz bir zarar görmedik şükür tavsiyem ilAçlama yaptırman iyi akşamlar
Mom789 MMmommy https://www.hizliresim.com/upload-success böcek bu dansa eger banyo ve mutfak gibi nemli ortamda yetişiyor kapi ici priz ici gibide cok ustaca yerlere yuva yapıyorlar erisemiyorsunuz ve cok hızlı uruyorlar kesin ilaçlama isteyen tek böcek yoksa bu türün bitme olasılığı sıfır en çabuk ureyip çoğalan ve ölmeyen böcek
Raymalifalitiko Mom789 hangisi bu açılmıyor resim gümüş böceği die geçiyor kalorifer böceği diye de geçiyor o mu acaba.. Benim evimde de var bir çeşit böcek parlak antenli çok ayaklı parke aralarından çıkıyor genelde..
Bahar27 MMmommy ilaçlama yapın kesin etkili benim evim birinci kat çıkıyor WC de bide banyoda zehir ilacı var bizde püskürttük şu an yok
Buketkucuk MMmommy ben bodrum kat, bahçe katı evde oturuyorum bende çıkmıyor bunlar😳 Solucan, kulağakaçan, hamamböceği çıkıyor ama
BlueButterfly [silindi] Allah allah benim ablam ve babamlar da kullanıyor çok memnunuz köşelere ve kapı ağızlarının olduğu yere sıkıp su veya başka bisey dokulmemesini 1 gün öyle bekliyoruz zaten böcek varsa pit pit kendi oluyor felaket bisey
Mom789 Raymalifalitiko gümüş böceğine baktim simdi ayy o ne tuhaf yaratık ya hayatta yılandan korkmam ama su kucuk uçan kaçan hızlı hareket edip yok olan minik böceklerden korkuyorum ya ilaçlar evi buda degisik bi böcek baktim biraz bunlar hızla çoğalıyor ay bide nasil biseyse
Mom54544 MMmommy hamam böceği bende de cikiyo canım ya hatta bina da var çatıdaki bacalarimiz acıkmış ordan kuş giriyo çıkamayınca ölüyor boceklenme yapıyo oda bina ca şimdi yaptırıyoruz 1000 er liraya daha da çıkarsa bidaha bina ile ilgili hiç bişey para vermiycem dedim yönetici nin eşine habire ver ver aynı 😏 oralar temizlencek evi temizleyip ilac sıkcam yine geçenlerde bı annem temizledi tarım ilacı sıktı babam sulandırıp her yere amcamın arkadaşı maden teknik de botanik kısmında çalışıyo o vermiş şimdi yürüyen yok ceset cikiyo tek tük ama 3 4 senedir gezinti şeklindeydi yatak odasında vc banyoda falan deli olacaktım bı ara çok zor ismini bilmiyorum ama botanik bahçe çiçekçi gibi yerlere sorup almanı tavsiye ederim