zehranurr Merma istesemde yatamıyorum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Sola dönerekte yatamıyorum 🤦🏼♀️ Sağ tarafım çürüdü kısaca
Aysnn3705 Merma sağ ya da sola dönerek ytıyorum ama arada bi 5-10 dk sırtıstü yatıp yanlarımı dinlendiriyorum
Suleasyaa Nasil rahat ediyorsam öyle uyuyorum. Değişiyor sağ sol sırt üstü. Zaten bebek rahatsiz olunca hemen belli ediyor o zaman pozisyon değiştirip rahat bir pozisyon buluyoruz kızımla
Merma asllakts aynn ya bide bu iki gündür sağ tarafımda bir ağrı var hiç donemiyorum bile bnde sırt üstü yatıyorum mecbur
Zeyyyn Merma hangi pozisyonda rahatsam ona göre yatıyorum yatamayana kadar devam 😂 sola yatsam da sırt üstü yada sağa yatmış uyanıyorum
Heyoo Merma sağım ağrıyınca soluma solum ağrıyınca sağıma yatıyorum çürümüş gibi acıyor yanlarım🥺 sırt üstü yatmak son üç ayda tehlikeli olduğu için yatamıyorum 🌸
Merma Heyoo evt ya maalesef öyle bnm omuzlarım çürüdü artık şimdide iki gündür sağ tarafımda bir ağrı var hiç donemiyorum bile
Semakacan Merma yani çok küçük değil o haftaya kadar istediğin gibi yatabilirsin ama özellikle 20. Haftadan sonra sola yatmayı öneriyorlar
bebekannesii Merma Ben daha 19+4 üm ama sırt üstü yatınca rahatsız oluyorum karnımda garip şeyler oluyor😂 Hamile olmadan önce asla yan yatarak uykuya dalamazdım ama simdi hep yan yatıyorum. Bildiğim kadarıyla 6 aya kadar sırt üstü yatmakta sakınca yok
asllakts Merma zaten uyurken istemsiz dönüyorsun o kadarını kontrol edemiyorsun bişey olmaz diye düşünüyorum
busra-mom Merma o an nasıl rahatsam o şekilde yatıyorum sağ sol sırt üstü hiç farketmiyo sırt üstü uzun süre yatamasam da bı 10 dakika yatıyorum diyebilirim
Minnak-kalbim Merma sağ tarafta yatmam yasak böbrek genişlemesi çıktığı için genelde solda yatıyorum bebeğin kan akışı için en iyi yatis sekliymis akşam uykuda farkına varmadan sırt üstü yatarken uyaniyorum