Merhaba anneler,
Oğlumuzu kucağımıza alalı 1 hafta oluyor bugün🤗 sabırsızlıkla ne zaman gelir diye beklerken artık dedim ablan gibi 40 tan sonra geleceksin herhalde oğlum ama öyle olmadı🙈 geçen hafta pazartesi sabahı uyandığımda belimde bir ağrı vardı ama sonra geçti. Saat 9 gibi bebek kasıldıkça kasıklarıma bir ağrı girmeye başladı geçer diye düşündüm ama sürekli hale geldi dakika tutmaya başladım. 12 gibi duş alayım derken baktım nişanım gelmiş. Duşumu aldım çıktım hazırlandık ama acele etmek istemiyordum eşimle kahve keyfi bile yaptık🤭 Hurma yedim, ballı ıhlamur içtim, pilates topuna oturdum. Doktorla haberleştik hastaneye gelin dedi biz 2 gibi hastaneye gittik doğum haneye girdim kızımla eşime el bile sallayamadım nasıl olsa daha bir şey yoktur geri çıkarım diye düşündüm🙈 Ebe çatı muayenesi yaptı 8 cm açıklık var birazdan doğuma alacam seni dedi ben şok😳 ağlama geldi heyecandan beklemiyordum dedim. Neyse nst vs işlemler yapıldı ebe dedi hadi gel çatalda tekrar bakalım baktı indim tekrar biraz burada dolan suyunu patlatacağım birazdan dedi. Ben de o ara squat felan yaptım yürüdüm ettim. Neyse 14.45 te doğumu başlattı 5 dakika sonra evladım doğdu. Ama o 5 dakika beni zorladı kolay olmadı 3 dikişlik kesi atıldı öyle doğdu benim oğlan💙 Ve çok şükür ikimizde sağlıkla bu macerayı atlattık…
Son aylar yaptığım egzersizler, son haftalardaki uzun yürüyüşler, yediğim hurmalar, aldığım dualar çok şükür karşılığını buldu🤲🏻😇 Rabbim herkese sağlıklı, kolay doğum nasip etsin🤲🏻 Herkesin süreci farklı elbet ama sonu güzel olsun inşallah🤲🏻 Bizim hikayemiz bu kadar hoşçakalın happy mom ailesi🙋🏻♀️