Afrartis Elif0712 gittim sancı çıkmadı çok şükür. Bebeklerin ikisi de sağ tarafa baskı yapıyor o yüzden acıyo karnının sağı dedi. Artık böyle rahat yürüyemeyeceksin alış bunlara tuvalet harici kalkma dedi. Buna da şükür :)
Afrartis [silindi] doktorum idrarda yanma, koku, akıntı vs var mı diye sordu ama öyle şikayetlerim yok. Kendisi de vajinal muayene etti zaten tertemizdi akıntı vs görmedim dedi. Ama böbrek genişlemesini bilemedim 🤷🏻♀️
[silindi] Afrartis benm de yoktu dedim yanmam falan yok akintim her zamanki gbi ama yüksek enfeksiyon cikti yine bi baksaymis iyiymks insaallah cikmaz da
Afrartis [silindi] hıım neyse bakalım bi kaç gün daha böyle sürerse tekrar haber veririm zaten doktora detaylı araştırır heralde bu sefer
shinemuu Afrartis Ben de arasıra bu şekilde ağrılar olup geçiyor. 29 haftalığım. Şimdilik bir sıkıntısını görmedim. Bebeğim hareket ettiği sürece takmıyorum. Dinlenince de geçiyor genelde. Doktora sormuştum daha önce dinlenince geçmezse ve dayanılmayacak kadar ağrı olursa haberimiz olsun dedi. Tabi siz yine doktorunuza danışın.
Afrartis shinemuu valla 2 gündür dinleniyorum ama geçmiyor, nasıl bişey anlamadım. Artık böyle olacak dedi doktorum daha 29+0dayım bi 8-10 hafta daha böyle nasıl geçer hiç bilmiyorum. Yine de şükür. Sizin de ikiz mi?